Antena Meniu Search
x

Video Ambiţie dusă la extrem în competiţia de off-road de la Abrud. Zeci de piloţi s-au luptat pentru un loc pe podium: "Era unul să se răstoarne. Mi-a fost frică"

A fost weekendul de off-road, la Abrud! Pasionaţii sportului au putut urmări îndeaproape zeci de echipaje care s-au întrecut pentru un loc pe podium, pe trasee accidentate şi pline cu noroi. Concursul a ajuns deja la a 10-a ediţie, iar organizatorii speră să-i poată creşte popularitatea de la an la an. 

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 09:03

Vezi și

Cai putere, noroi şi ambiţie dusă la extrem pentru obţinerea primului loc. De asta s-au putut bucura spectatorii la concursul devenit deja tradiţie la Abrud, judeţul Alba. Ieri a avut loc proba tehnică de trial. 

Bogdan Furdui - organizator: Anul acesta am ajuns la cea de a zecea ediţie de ''Toamnă în Apuseni'' şi am reuşit să strângem un număr de 68 de echipaje la start. 

6 trasee au fost pregătite de organizatori, în funcţie de dificultate

La spectacol au asistat peste o mie de oameni veniţi din întreg judeţul şi au trăit fiecare moment la intensitate maximă, exact ca piloţii. 

Pe acelaşi subiect

Spectator: Chiar primul story şi singurul pe care l-am făcut, am prins o maşină care era cât pe ce să se răstoarne. Şi cred că şi groapa cu nămol este foarte impresionantă. 

Spectator: Era unul să se răstoarne. Mi-a fost frică că vine pe noi. 

Piloţii investesc enorm în maşinile lor, pentru ca acestea să fie pregătite să facă faţă provocărilor unui astfel de concurs. 

Reporter: Ce înseamnă pentru dumneavoastră acest sport?

Pilot: Totul. Un stil de viaţă, asta înseamnă. 

Pilot:  Tot bugetul, tot timpul îl alocăm acestui sport şi ne cam mănâncă viaţa, dar ne place şi numai asta o să facem.  

Unii concurenţi au eşuat în balta de nămol şi au avut nevoie de ajutorul organizatorilor pentru a-şi scoate maşinile.  Alţii... au turat la maximum motoarele. 

Sergiu Simina - viceprimar Abrud: Ne bucurăm foarte mult că vremea a ţinut cu noi, un număr foarte mare şi de concurenţi, mulţumim lui Dumnezeu că nu a fost niciun eveniment. 

Concursul de off-road de la Abrud a devenit deja tradiţie, iar, atât autorităţile locale, cât şi organizatorii, vor să atragă tot mai mulţi piloţi de la un an la altul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Ambiţie dusă la extrem în competiţia de off-road de la Abrud. Zeci de piloţi s-au luptat pentru un loc pe podium: "Era unul să se răstoarne. Mi-a fost frică"