Antena Meniu Search
x

Amenzi de 23.000 de lei, după derbiul incendiar dintre Dinamo şi FCSB

Meci exploziv pe Arena Naţională! Derbiul Dinamo - FCSB a fost marcat de bătăi, injurii şi violenţe pe teren şi în tribune. Un fotbalist dinamovist s-a prăbuşit pe gazon, după ce un adversar l-a lovit cu piciorul în figură. Plin de sânge, atacantul Slavko Perovici a fost dus cu ambulanţa la spital.

de Redactia Observator

la 17.02.2020, 20:25

Vezi și
  • A plouat cu amenzi după derbiul dintre Dinamo şi FCSB
  • Suporteri ai ambelor echipe au fost amendaţi pentru folosire de materiale pirotehnice

Meci exploziv pe Arena Naţională! Derbiul Dinamo - FCSB a fost marcat de bătăi, injurii şi violenţe pe teren şi în tribune. Un fotbalist dinamovist s-a prăbuşit pe gazon, după ce un adversar l-a lovit cu piciorul în figură. Plin de sânge, atacantul Slavko Perovici a fost dus cu ambulanţa la spital. Meciul s-a oprit din nou, când sportivii au fost atacaţi cu fumigene şi petarde.

"Îi dă cu piciroul în cap. I-a dat cu piciorul în cap! Se pare că este ceva grav cu Perovici. Jucătorii se agită în jurul sârbului. Perovici inert...".

Minutul 44 al derbiului încinge spiritele pe teren şi în tribune. Atacantul Slavko Perovici este făcut knockout de adversarul său care îl loveşte cu piciorul în cap. Dinamovistul rămâne inert pe teren.

Medicii intervin imediat. Sportivul este urcat în ambulanţă şi transportat direct la spital. După aproape o oră, crainicul de pe stadion anunţă că fotbalistul este conştient.

Dar violenţele sunt departe de a se încheia.

Ultraşii ambelor echipe încep să se ameninţe de la distanţă, iar din tribune zboară fumigene şi petarde. 

"Rugăm suporterii ambelor echipe să renunţe la folosirea materialelor pirotehnice. Vă mulţumim".

100 de fani ai câinilor roşii se îndreaptă spre peluza adversarilor. Stewarzii nu fac faţă, aşa că este nevoie de intervenţia jandarmilor.

În minutul 66 meciul este oprit. Arbitrul cheamă echipele la vestiare. 

"Stimaţi suporteri, vă rugăm insistent, nu mai folosiţi materiale pirotehnice".

După aproape 10 minute, partida este reluată şi se încheie cu 2-1 pentru Dinamo. 500 de jandarmi au fost mobilizaţi în jurul Arenei Naţionale înaintea meciului Dinamo - FCSB. Galeriile ambelor echipe au fost escortate pe bulevarde diferite, pentru a evita o confruntare violentă. 

Jandarmii au împărţit în cele două tabere 27 de amenzi, în valoare de aproape 23 de mii de lei. Opt suporteri au primit interdicţia de a mai intra timp de un an la competiţiile sportive din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Amenzi de 23.000 de lei, după derbiul incendiar dintre Dinamo şi FCSB