Galerie foto

Campionatul European de Canotaj: Medalie de aur pentru România, echipajul feminin de dublu vâsle a terminat pe primul loc

De Redactia Observator.
Publicat: 11.04.2021, 15:39.
Actualizat: 11.04.2021, 15:41

Echipajul de dublu vâsle feminin al României a obţinut, duminică, medalia de aur, la Campionatele Europene de canotaj, de la Varese (Italia).

Nicoleta-Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş

Sportivele Nicoleta-Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş au luat aurul la Campionatul European de la Varese, Italia

Federația Română de Canotaj via Facebook

Echipajul tricolor, format din sportivele Nicoleta-Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş, a încheiat cursa cu timpul de 6:49.84 minute. Pe podium au mai urcat Lituania (6:53.33) şi Marea Britanie (6:55.13).

Tot duminică, Gianina Beleagă a obţinut medalia de argint la vâsle simplu, categorie uşoară, iar echipajul de dublu rame feminin (Adriana Ailincăi şi Iuliana Buhuş) a încheiat tot cu medalie de argint.

Delegaţia României la Campionatele Europene de la Varese numără 46 de sportivi, în 13 echipaje feminine şi masculine.

La ediţia precedentă, România a câştigat şase medalii.

Argint pentru România, la patru rame masculin, la CE de la Varese

Echipajul de patru rame masculin al României a obţinut, duminică, medalia de argint, la Campionatele Europene de canotaj, de la Varese (Italia).

Echipajul tricolor, format din sportivii Mihăiţă-Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari a încheiat cursa cu timpul de 5:58.34 minute. Pe podium au mai urcat Marea Britanie (aur, 5:56.49) şi Italia (5:59.42, bronz).

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.