Antena Meniu Search
x

Ce se întâmplă cu Lionel Messi după despărţirea de FC Barcelona. Paris Saint Germain, favorită să-l înregimenteze pe argentinian

Argentinianul Lionel Messi ar urma să o părăsească pe FC Barcelona, după mai mult de două decenii petrecute în rândul clubului catalan.

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 15:29

Lionel Messi ar putea juca din nou alături de bunul său prieten, Neymar, la Paris Saint Germain
Lionel Messi ar putea juca din nou alături de bunul său prieten, Neymar, la Paris Saint Germain - Hepta
  • Lionel Messi s-a aflat sub contract cu FC Barcelona în perioada 2000-2021.

Din cauza problemelor financiare, FC Barcelona nu a reuşit să înregistreze noul contract al lui Lionel Messi, astfel că argentinianul este liber de contract. Asta în ciuda faptului că cele două părţi ajunseseră la un numitor comun, iar Messi chiar acceptase să aibă salariul înjumătăţit, de la 56 la 28 de milioane de euro.

Nici măcar aşa cei de la FC Barcelona nu au găsit soluţii pentru a înregistra noul contract al lui Messi, astfel că şefii grupării catalane au anunţat, oficial, despărţirea de Lionel Messi.

Deşi sunt încă mulţi microbişti care consideră că totul este o manevră şi că, în cele din urmă, cei de la FC Barcelona ar urma să găsească o soluţie pentru a-l ţine pe Messi la echipă, sunt câteva cluburi care s-au înscris deja pentru a obţine semnătura argentinianului.

Messi, la Paris Saint Germaina în baza prieteniei cu Pochettino şi Neymar

Pe acelaşi subiect

S-a vorbit despre Manchester City, Internazionale Milano sau Inter Miami, însă favorită să obţină semnătura lui Messi, la momentul actual, pare să fie Paris Saint Germain. De altfel, există voci care sugerează că gruparea pariziană are cel mai clar scenariu pentru a-l aduce pe Messi. Ba chiar se merge pe ideea că argentinianul l-ar fi sunat deja pe Mauricio Pochettino, antrenorul lui Paris Saint Germain şi argentinian ca şi Messi, pentru a-şi manifesta interesul de a juca pentru gruparea din capitala Franţei.

Aducerea lui Messi nu ar fi o povară foarte mare pentru Paris Saint Germain, din punct de vedere economic, mai ales dacă parizienii reuşesc să-l vândă pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Mai mult, Messi ar fi atras de ideea de a juca din nou alături de Neymar, unul dintre bunii săi prieteni din fotbal, iar argentinianul ar putea domina cu autoritate campionatul de fotbal al Franţei, o competiţie care i s-ar potrivi mai mult, la momentul actual, decât campionatul Angliei.

Nu în ultimul rând trebuie precizat că Manchester City a făcut deja o achiziţie costisitoare, l-a luat pe Jack Grealish, şi vrea să-l aducă şi pe Harry Kane, astfel că Manchester City nu ar avea reţeta financiară potrivită pentru a-l înregimenta şi pe Messi. Chiar dacă ar fi interesat să colaboreze din nou cu Josep Guardiola, argentinianul este văzut doar ca o soluţie de rezervă, în cazul în care Kane nu ajunge la echipa "Cetăţenilor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Ce se întâmplă cu Lionel Messi după despărţirea de FC Barcelona. Paris Saint Germain, favorită să-l înregimenteze pe argentinian