Antena Meniu Search
x

CFR Cluj, egal acasă cu Celtic Glasgow, în Liga Campionilor. Calificarea se joacă în Scoţia

CFR Cluj şi Celtic Glasgow au încheiat la egalitate, 1-1, duelul de miercuri seara, din prima manşă a turului III preliminar din Liga Campionilor la fotbal.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.08.2019, 22:55

CFR Cluj dă piept cu Celtic Glasgow în turul III preliminar din Liga Campionilor
Ciprian Deac nu a reuşit să-şi ajute foarte mult echipa - Hepta

CFR Cluj şi Celtic Glasgow au încheiat la egalitate, 1-1, duelul de miercuri seara, din prima manşă a turului III preliminar din Liga Campionilor la fotbal.

Min. 95 - Este final de meci în Gruia. CFR Cluj şi Celtic Glasgow au încheiat la egalitate, 1-1, un meci în care campioana României s-a bătut de la egal la egal cu un adversar mult mai bine cotat. Din păcate. golul încasat de ardeleni face ca Celtic să fie favorită la calificare, însă totul se joacă în returul de săptămâna viitoare, din Scoţia.

Min. 92 - Bitton vede şi el cartonaşul galben pentru un fault dur.

Min. 87 - La oaspeţi a ieşit Elhamed şi a intrat Bitton.

Min. 86 - Şutul lui Păun, din 20 de metri, este respins aiurea de portarul scoţienilor, iar Ţucudean reia spectaculos din foarfecă, dar puţin pe lângă poarta adversă.

Min. 78 - Păun este la un pas de gol, dar portarul oaspeţilor deviază balonul in extremis.

Min. 76 - La CFR iese Rondon şi intră Ţucudean.

Min. 74 - La oaspeţi iese Simunovic, accidentat, şi intră Jullien.

Min. 66 - La CFR a ieşit Omrani şi a intrat Păun. La Celtic a ieşit Morgan şi a intrat Ntcham.

Min. 64 - Mateo Susic vede cartonaşul galben pentru o intrare dură. Se încing spiritele în Gruia.

Min. 59 - Dan Petrescu primeşte cartonaş galben pentru proteste.

Min. 51 - Omrani trece pe lângă gol, după un corner obţinut de campioana României.

22.02 - A început repriza a doua în Gruia. CFR şi Celtic sunt la egalitate, 1-1. Nu s-au făcut schimbări în cele două formaţii.

Min. 45 - Este pauză la Cluj. După 45 de minute, CFR şi Celtic sunt la egalitate, 1-1, după un meci mai deschis decât se aşteptau specialiştii şi în care ambele formaţii au avut momente de dominare.

Min. 42 - Morgan vede şi el cartonaşul galben pentru o lovitură aplicată într-un duel aerian.

Min. 37 CFR Cluj - Celtic 1-1. Forrest, vedeta oaspeţilor, a egalat cu un şut din interiorul careului.

Min. 35 - Luis Aurelio, de la CFR, încasează un cartonaş galben pentru proteste.

Min. 30 - Bolingoli, de la oaspeţi, vede cartonaşul galben pentru o intrare brutală asupra lui Deac.

Min. 28 GOOOOOLLL RONDON, CFR Cluj - Celtic 1-0. Rondon scapă pe contraatac şi punctează cu un şut din unghi, din apropiere.

Min. 26 - Bordeianu vede primul cartonaş galben al partidei, după o lovitură dură aplicată unui adversar.

Min. 18 - Scoţienii sunt mai prezenţi în faţa porţii adverse şi Elhamed reia cu capul peste.

Min. 6 - Răspunsul CFR-ului nu se lasă aşteptat. Burcă reia cu capul, puţin peste poarta adversă.

Min. 5 - Edouard, atacantul oaspeţilor, şutează frumos de la 25 de metri şi Arlauskis reţine în doi timpi. Este primul moment periculos al meciului.

21.02: A început duelul din Gruia. Campioana României este susţinută de un stadion arhiplin, însă Celtic Glasgow este cel mai tare adversar pe care ardelenii îl întâlnesc în acest start de sezon.

19.53: Au fost anunţate echipele de start.

CFR Cluj începe cu: Arlauskis - Susic, Paulo Vinicius, Burcă, Camora - Deac, Luis Aurelio, Bordeianu, Djokovic - Rondon, Omrani. Rezerve sunt Vâtcă, Sylla, Păun, Costache, Ţucudean, Butean, Cestor.

Celtic începe cu: Bain - Ajer, Elhamed, Simunovic, Bolingoli - Forrest, Brown, McGregor - Christie - Edouard, Morgan. Rezerve sunt Gordon, Jullien, Bitton, Griffiths, Hayes, Shved, Ntcham.

Cele două formaţii îşi dispută calificarea în play-off-ul competiţiei, învingătoarea apropiindu-se la un singur pas de zecile de milioane de euro puse la bătaie pentru formaţiile care ajung în grupele celei mai importante competiţii europene intercluburi.

După ce a trecut de FC Astana, din Kazahstan, 0-1 şi 3-1, şi de Maccabi Tel Aviv, din Israel, 1-0 şi 2-2, campioana României dă peste o echipă care a dominat cu autoritate fotbalul scoţian, dar care pare să nu mai aibă strălucirea perioadei în care ajungea să se bată de la egal la egal cu Manchester City şi Bayern Munchen în grupele UEFA Champions League.

CFR Cluj, antrenată de Dan Petrescu, ar putea începe cu Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Djokovic, Bordeianu, Luis Aurelio - Omrani, Ţucudean, Deac. Rezerve: Vâtcă, Sylla, Păun, Pereira, Butean, Cestor, Rondon.

Celtic, antrenată de nord-irlandezul Neil Lennon, ar putea începe cu Gordon - ElHamed, Bitton, Aker, Bolingoli - Brown, McGregor - Forrest, Christie, Johnston - Edouard. Rezerve: Bain, Jullien, Simunovic, Griffiths, Sved, Ntcham, Ralston.

Partida este arbitrată de o brigadă din Serbia alcătuită din Srdjan Jovanovic, Uros Stojkovic şi Milan Mihajlovici.

Învingătoarea dă piept cu Slavia Praga, pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, în timp ce învinsa merge în play-off-ul din Europa League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » CFR Cluj, egal acasă cu Celtic Glasgow, în Liga Campionilor. Calificarea se joacă în Scoţia