Antena Meniu Search
x

Video Competiţie acerbă între copii, la concursul de pescuit sportiv din Bistriţa: "Sper să prind un peşte. Am încercat să dau la porumb, la viermi"

Ieri, vremea a fost de partea micilor pescari. 30 de copii din Bistriţa au lăsat pentru o clipă gadgeturile şi agitaţia din oraș şi au participat la cea de-a treia ediţie a competiţiei de pescuit sportiv „Cupa Juniorilor". Chiar dacă au fost capturi modeste, aceştia s-au distrat pe malul lacului şi au plecat acasă şi cu câte un premiu. 

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 09:18

Vezi și

Aşa şi-au început dupa amiaza zeci copii din Bistriţa. Au pregătit undiţele potrivite, firul şi momeala cea mai bună şi s-au aşezat pe malul lacului înarmaţi cu multă răbdare. 

Copil: E foarte frumos. 

Reporter: Cu ce pescuieşti?

Copil: Cu viermi şi mălai.

Reporter: Cu ce undiţă pescuieşti?

Copil: Cu bologneză de şase metri. 

Copil: Foarte frumos! Îmi pare bine că am venit şi la ediţia a treia. Am fost şi la celelalte două. E foarte plăcut. 

Chiar dacă unii sunt deja veterani la această competiţie, cei mai puţin experimentaţi nu s-au lăsat descurajaţi. Au scos la înaintare cele mai bune undiţe, dar şi toată îndemânarea pentru a prinde marea captură. 

Copil: Încă nu am reuşit să capturez nimic. încă sper să prind un peşte. Am încercat să dau la porumb, la viermi, dar momentan nu am reuşit nimic. 

Cei mai mulţi dintre concurenţi au deprins tainele pescuitului de la părinţi, iar acum, de pe margine aceştia i-au susţinut. 

Părinte: Noi am mai participat şi la prima ediţie.Pentru că este un sport în natură şi este foarte frumos pentru ei. 

Părinte: Ne place foarte mult. Soţul meu e pescar şi eu pescăriță cu el. Îl însoţesc la concursuri cu copiii. Ne place foarte mult natura. 

Iar măiestria copiilor în arta pescuitului sportiv nu a rămas nerăsplătită. 

"Chiar dacă nu vor obţine nicio captură, copii nu vor pleca acasă cu mâna goală. Pentru că organizatorii le-au pregătit diplome, cupe şi articole de pescuit", potrivit Ramond Petruţ, reporter Observator.

După o zi petrecută în mijlocul naturii, copiii au plecat acasă fericiţi, în aşteptarea ediţiei de anul viitor a concursului Cupa Juniorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Competiţie acerbă între copii, la concursul de pescuit sportiv din Bistriţa: "Sper să prind un peşte. Am încercat să dau la porumb, la viermi"