Antena Meniu Search
x

Copiii români, sute de medalii la Campionatul European de karate

România s-a întors cu cele mai multe medalii din Europa de la campionatul de karate. Competiţia s-a desfăşurat în Danemarca, iar cei mai mulţi campioni au fost copii. Aproape 200 de premii în total şi 85 de medalii de aur. Galeria de pe aeroport a fost impresionantă.

de Redactia Observator

la 29.10.2019, 22:09

Vezi și

România s-a întors cu cele mai multe medalii din Europa de la campionatul de karate. Competiţia s-a desfăşurat în Danemarca, iar cei mai mulţi campioni au fost copii. Aproape 200 de premii în total şi 85 de medalii de aur. Galeria de pe aeroport a fost impresionantă. Zeci de oameni i-au întâmpinat aseară cu flori, aplauze şi baloane colorate.

Obosiţi, dar fericiţi! Aşa s-au întors copiii români de la Campionatul European de karate. La aeroport au avut parte de o primire de zile mari. Zeci de părinţi, bunici şi prieteni i-au aşteptat emoţionaţi. 

România s-a clasat pe primul loc în Europa la numărul de medalii. Au fost 149 de participanţi şi 196 de medalii, în total. 85 de medalii au fost de aur şi peste 100 argint şi bronz. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre campioni a primit cel mai frumos dar de ziua lui. În loc de La Mulţi Ani, a ascultat imnul României şi s-a întors acasă cu o medalie de aur şi una de bronz. 

Pentru Antonia a fost primul concurs la care a participat, după o perioadă lungă de repaus. Nu s-a întors cu mâna goală. 

Karate înseamnă înainte de toate o artă şi apoi un sport, spun antrenorii, care îi sfătuiesc pe părinţi să îi aducă pe copii la cluburile sportive chiar de la 4-5 ani. 

Un abonament lunar costă între 100 şi 200 de lei pe lună, iar un kimono pentru începători nu mai mult de 50 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Copiii români, sute de medalii la Campionatul European de karate