Copiii au lăsat Internetul pentru a fi la Sports Festival, la Cluj-Napoca

De Redactia Observator.
Publicat: 15.06.2019, 19:41.
Actualizat: 16.06.2019, 02:32

Copiii au uitat de tablete şi de telefoane şi s-au îndrăgostit de sport şi de mişcare în aer liber. Oraşul Cluj-Napoca s-a transformat într-o imensă arenă sportivă, care le-a oferit familiilor cu copii idei pentru o vacanţă activă.

Copiii au uitat de tablete şi de telefoane şi s-au îndrăgostit de sport şi de mişcare în aer liber. Oraşul Cluj-Napoca s-a transformat într-o imensă arenă sportivă, care le-a oferit familiilor cu copii idei pentru o vacanţă activă. Demonstraţiile făcute de cei pentru care sportul e deja pasiune i-au cucerit pe cei mici. Unii le-au cerut deja părinţilor să plece în tabere sportive.

Pentru copiii care iubesc sportul şi mişcarea în general, vacanţa a început în aer liber. Pe apă sau pe uscat, timpul petrecut cu prietenii, departe de tabletă sau de Internet, înseamnă sănătate. Iar în Cluj-Napoca, festivalul sporturilor le oferă copiilor destule variante pentru o vacanţă activă.

Patric şi Ionuţ fac caiac de câţiva ani, dar sportul pe care ei îl iubesc deja poate fi practicat de orice copil care a împlinit 3 ani. Începutul e greu.

Dacă prima experienţă pe apă i-a convins, copiii pot opta şi pentru tabere sportive. O săptămână de antrenamente susţinute de caiac costă 350 de lei, iar în preţ este inclus şi transportul.

Festivalul din Cluj-Napoca a fost ocazia perfectă de a-i atrage pe copii şi spre alte ramuri sportive.

Ca să scape de ispita jocului pe calculator, Darius a ales să joace handbal. Are însă şi o altă pasiune care îi ocupă timpul şi îl ajută să-şi facă prieteni.

Copiii care iubesc animalele şi au nevoie şi de mişcare au o soluţie care le îmbină pe amândouă: echitaţia.

Fericiţi au fost şi cei care au asistat la demonstraţii sportive. Festivalul de la Cluj Napoca se încheie duminică, dar surpriza acestei seri este meciul demonstrativ al Simonei Halep.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.