Antena Meniu Search
x

Copiii au lăsat Internetul pentru a fi la Sports Festival, la Cluj-Napoca

Copiii au uitat de tablete şi de telefoane şi s-au îndrăgostit de sport şi de mişcare în aer liber. Oraşul Cluj-Napoca s-a transformat într-o imensă arenă sportivă, care le-a oferit familiilor cu copii idei pentru o vacanţă activă.

de Redactia Observator

la 16.06.2019, 02:32

Vezi și

Copiii au uitat de tablete şi de telefoane şi s-au îndrăgostit de sport şi de mişcare în aer liber. Oraşul Cluj-Napoca s-a transformat într-o imensă arenă sportivă, care le-a oferit familiilor cu copii idei pentru o vacanţă activă. Demonstraţiile făcute de cei pentru care sportul e deja pasiune i-au cucerit pe cei mici. Unii le-au cerut deja părinţilor să plece în tabere sportive.

Pentru copiii care iubesc sportul şi mişcarea în general, vacanţa a început în aer liber. Pe apă sau pe uscat, timpul petrecut cu prietenii, departe de tabletă sau de Internet, înseamnă sănătate. Iar în Cluj-Napoca, festivalul sporturilor le oferă copiilor destule variante pentru o vacanţă activă.

Patric şi Ionuţ fac caiac de câţiva ani, dar sportul pe care ei îl iubesc deja poate fi practicat de orice copil care a împlinit 3 ani. Începutul e greu.

Dacă prima experienţă pe apă i-a convins, copiii pot opta şi pentru tabere sportive. O săptămână de antrenamente susţinute de caiac costă 350 de lei, iar în preţ este inclus şi transportul.

Festivalul din Cluj-Napoca a fost ocazia perfectă de a-i atrage pe copii şi spre alte ramuri sportive.

Ca să scape de ispita jocului pe calculator, Darius a ales să joace handbal. Are însă şi o altă pasiune care îi ocupă timpul şi îl ajută să-şi facă prieteni.

Copiii care iubesc animalele şi au nevoie şi de mişcare au o soluţie care le îmbină pe amândouă: echitaţia.

Fericiţi au fost şi cei care au asistat la demonstraţii sportive. Festivalul de la Cluj Napoca se încheie duminică, dar surpriza acestei seri este meciul demonstrativ al Simonei Halep. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Copiii au lăsat Internetul pentru a fi la Sports Festival, la Cluj-Napoca