Antena Meniu Search
x

David Popovici a anunţat la ce facultate va merge din toamnă. "Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită"

Multiplul campion european și mondial de juniori și de seniori la natație, David Popovici a anunțat că a ales să studieze la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București. David Popovici a susţinut examenul de BAC în cadrul unei sesiuni speciale, dedicate sportivilor olimpici, la liceul "Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 15:20

David Popovici a anunţat la ce facultate va merge
David Popovici a anunţat la ce facultate va merge - Profimedia

David Popovici, multiplu campion la nataţie, a anunţat, marţi, că din toamnă va fi student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti.

David Popovici merge la facultate în ţară

“Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din Bucureşti. Am ales Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (FPSE) a Universităţii din Bucureşti pentru că simt că am o înclinaţie spre acest domeniu şi pentru că ştiu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia şi prietenii aproape. Ne vedem, din toamnă, în campusul Universităţii din Bucureşti din Panduri”, a scris David Popovici pe Facebook.

El este convins că a făcut alegerea potrivită. “Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită şi sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia şi de sprijin în atingerea de noi performanţe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul. Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoştinţelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat şi, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a adăugat campionul.

Sportivul va participa la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, ce se vor desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka. Românul de 18 ani este vedeta incontestabilă a competiţiei. Pentru David Popovici (18 ani), aceasta este cea mai importantă întrecere din 2023. El se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » David Popovici a anunţat la ce facultate va merge din toamnă. "Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită"