Antena Meniu Search
x

David Popovici a obţinut locul 4 în finala probei de 100 m liber. Nou record mondial la Campionatul Mondial de la Melbourne

David Popovici a încheiat pe locul 4 finala probei de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Melbourne, Australia. Popovici a concurat pe culoarul 2 și a încheiat cursa cu timpul de 45.64 de secunde, nou record mondial de juniori.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 13:47

Vezi și

În cea de-a doua finală din bazinul din Melbourne Sports and Aquatic Centre, David Popovici a înotat pe culoarul al doilea, după ce în semifinale a obținut al cincilea timp: 45.91 secunde (nou record mondial de juniori și nou record național de seniori). După parcurgerea celor 4 lungimi de bazin, Popovici a ajuns la finish pe locul 4, stabilind un nou record mondial de juniori și nou record național de seniori.

Finala de joi a fost câștigată de americanul Kyle Chalmers, cu timpul de 45.16 s, nou record al competiției, fiind urmat de francezul Maxime Grousset și de italianul Alessandro Miressi, potrivit Mediafax.

Tot joi, David Popovici s-a oprit în seriile probei de 400 m liber

Elevul lui Adrian Rădulescu a încheiat cursa cu timpul de 3:58.48 minute, unul care nu îi permite să evolueze în ultimul act al probei. Finala de la 400 m liber este programată azi la prânz, la ora 12:31, ora României.

De asemenea, sportivul român Andrei Anghel s-a calificat, joi, în semifinalele probei de 50 m spate ale competiției. Sportivul pregătit de antrenorul Marius Grigore, a încheiat cele două lungimi de bazin cu timpul de 23.12 s (al șaptelea din serii) și va evolua în semifinalele probei. Tot la 50 m spate, Robert Glință s-a retras înainte de startul seriilor.

Competiția poate fi urmărită live exclusiv pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » David Popovici a obţinut locul 4 în finala probei de 100 m liber. Nou record mondial la Campionatul Mondial de la Melbourne