Antena Meniu Search
x

David Popovici şi ştafeta României s-au calificat în finala de 4×100 m liber, în AntenaPLAY! Timp fabulos pentru Popovici

David Popovici şi ştafeta României s-au calificat în finala probei de 4×100 m liber a Campionatelor Europene de înot de la Belgrad, competiţie transmisă live în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 15:31

David Popovici şi ştafeta României s-au calificat în finala de 4×100 m liber, în AntenaPLAY! Timp fabulos pentru Popovici

Echipa României a făcut parte din a doua serie şi va lupta alături de Elveţia, Croaţia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Albania, Letonia, Polonia şi Bulgaria. România a înregistrat al treilea timp, David Popovici recuperând fabulos, în ultima sută de metri a probei.

David Popovici şi ştafeta României s-au calificat în finala probei de ştafetă 4×100 m liber, live în AntenaPLAY

România se clasa pe locul şase, în momentul în care David Popovici a intrat în bazin, luându-i locul lui Mihai Gergely. „Fenomenul nataţiei” a recuperat fabulos şi a încheiat cei 100 de metri, ultima parte din ştafetă, cu un timp fabulos. România s-a clasat pe locul secund şi se va lupta pentru medalie în finala care se va disputa astăzi, de la ora 20:45. În finală s-au mai calificat Croaţia, Grecia, Polonia, Serbia, Germania, Suedia şi Israel.

Articolul continuă după reclamă

Totul despre AntenaPLAY

Pe acelaşi subiect

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Sport » David Popovici şi ştafeta României s-au calificat în finala de 4×100 m liber, în AntenaPLAY! Timp fabulos pentru Popovici