Meniu
Search
x

Președintele Federației Române de Fotbal a comentat ultimele decizii luate de UEFA pe fondul pandemiei de coronavirus

Euro 2020 se amâna cu un an. Campionatul se va disputa în vara anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus. Euro 2020 devine Euro 2021! E o decizie istorică luată de UEFA, votată de toţi președinţii federaţiilor din Europa!

De Redactia Observator la 17.03.2020, 23:02
Vezi și
  • Președintele Federației Române de Fotbal a comentat ultimele decizii luate de UEFA pe fondul pandemiei de coronavirus
  • Campionatul național de fotbal se va relua când sănătatea jucătorilor nu este pusă în pericol

Euro 2020 se amâna cu un an. Campionatul se va disputa în vara anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus. Euro 2020 devine Euro 2021! E o decizie istorică luată de UEFA, votată de toţi președinţii federaţiilor din Europa!

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal: Toate cele 17 loturi naționale își vor suspenda activitatea cel puțin până la 1 mai.

Românii mai au de aşteaptat încă un an pentru a vedea la Bucureşti primele meciuri de la un turneu final major. E timp până atunci pentru finalizarea celor trei stadioane aflate în construcţie şi pentru rezolvarea problemelor de infrastructură.

Gică Popescu: Ținând cont că avem obiective întârziate, avem o șansă să le ducem la capăt.

UEFA a cerut ca toate competiţiile, suspendate în prezent, să se încheie până la finalul lunii iunie.

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal: Fotbalul se va relua, cu porțile închise, doar în momentul în care știm sigur că siguranța jucătorului și a staff-ului nu e în pericol. Suporterii vor putea reveni pe stadion doar atunci când vom fi siguri că nu e niciun risc pentru aceștia.

Şeful FRF, Răzvan Burleanu şi selecţionerul Mihai Rădoi sunt în autoizolare la domiciliu, dupa ce au intrat în contact cu persoane depistate cu coronavirus la tragerea la sorţi pentru Liga Naţiunilor.

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal: Până acum niciunul din membrii delegației noastre nu a prezentat niciun fel de simptome.

Tot mai mulţi sportivi se implică în lupta cu virusul.

Simona Halep: În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi să salveze fiecare viață, expunându-se personal!

Simona Halep a donat o sumă de bani pentru cumpărarea de echipamente şi materiale pentru spitalele din Bucureşti şi Constanţa!

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Președintele Federației Române de Fotbal a comentat ultimele decizii luate de UEFA pe fondul pandemiei de coronavirus