Antena Meniu Search
x

Video Detalii şocante din dosarul în care Benjamin Mendy este acuzat de viol: campionul mondial cu Franţa îşi încuia victimele în conacul său, le droga şi apoi le abuza sexual

Detalii şocante ies la iveală în procesul în care fotbalistul Mendy este acuzat că a violat mai multe femei. Superstarul mondial îşi încuia victimele în conacul său de lângă Manchester, le droga şi apoi le abuza sexual. Mendy, considerat unul dintre cei mai buni fundaşi din lume, a negat toate acuzaţiile.

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 21:34

Vezi și

Campion mondial cu naţionala Franţei, Benjamin Mendy, este prezentat de avocaţii acuzării drept un prădător sexual, care s-a folosit de bani şi de celebritatea sa pentru a manipula şi abuza sexual cel puţin 13 femei, unele minore. "Este un alt capitol dintr-o poveste foarte veche: bărbați care violează și agresează sexual femei, deoarece se cred puternici și deoarece cred că pot scăpa nepedepsiți", a spus avocatul acuzării la începutul procesului.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cuprinsă între 5 şi 20 de ani de închisoare

Faptele datează din perioada 2018-2021, adică la scurt timp după ce Mendy a fost transferat de Manchester City, pentru aproxiamtiv 60 de milioane de euro, o sumă record pentru un fundaş. Cele mai multe dintre violuri ar fi avut loc la conacul fotablistului, situat într-o zonă izolat de la periferia oraşului Manchester. Mendy ar fi violat şi 3 femei în aceeaşi noapte.

Afară, stăteau de pază gărzile de corp ale lui Mendy şi nu lăsau pe nimeni să treacă. Victimele povestesac scene îngrozitoare, despre cum li se ofereau pahare de alcool, despre cum erau drogate până la nu mai ştiau de ele, iar când se trezeau priveau neputincioase cum o altă fată este violată. "Nu îţi pierzi dreptul de a spune "nu" dacă mergi într-un bar, la club sau acasă la un fotbalist", a declarat Peter Lane, jurnalist 5 News. Mendy a fost arestat în august, anul trecut, şi a petrecut după gratii aproximativ 4 luni. A fost eliberat la începutul lunii ianuarie sub control judiciar. Alături de el în proces este judecat şi cel considerat mâna dreaptă a sportivului, Saha Matturie.  

Treisprezece femei vor depune mărturie împotriva lui Mendy și a complicelui său, Louis Saha Matturie. Dacă va fi găsit vinovat, fostul star al fotbalului mondial riscă o pedeapsă cuprinsă între 5 şi 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Detalii şocante din dosarul în care Benjamin Mendy este acuzat de viol: campionul mondial cu Franţa îşi încuia victimele în conacul său, le droga şi apoi le abuza sexual