Antena Meniu Search
x

Dinamovişti de legendă în frunte cu Florin Prunea înjură Steaua pe ritm de manele: "Trebuie s-o cântăm și cu echipa, va fi hitul anului!" (Video)

Pe pagina de Facebook OLD - DOGS Dinamo a fost postat un video în care marile glorii dinamoviste cântă și o înjură echipa Steaua pe ritm de manele.

Dinamovişti de legendă în frunte cu Florin Prunea înjură Steaua pe ritm de manele: "Trebuie s-o cântăm și cu echipa, va fi hitul anului!"

OLD - DOGS Dinamo, una dintre paginile de Facebook ale fanilor dinamoviști, a postat un video în care marile glorii dinamoviste cântă și o înjură echipa Steaua pe ritm de manele.

Dinamovişti de legendă ai lui Dinamo, printre care Florin Prunea și Ionel Augustin, alături de crainicul stadionului Dinamo, s-au dat în stambă în timpul unei petreceri cu lăutari.

La un moment dat, solistul începe să cânte, acompaniat de formație, un refren vulgar al peluzei dinamoviste. Petrecăreții se strâng în jurul lăutarului și cântă la unison: "Ale-ale-ale-o, galeria Dinamo își bagă p***-n Steaua și-n toată istoria sa, să-i f**** familia!". 

Prunea se abține la primul refren, dar îl fredonează pe al doilea, se filmează cu telefonul în timp ce cântă și pare că aprobă vulgaritățile prin mișcări succesive ale capului, scrie GSP.ro.

"Trebuie s-o cântăm și cu echipa, va fi hitul anului!", se aude îndemnând unul dintre petrecăreţi. 

MANELE DINAMO from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Dinamovişti de legendă în frunte cu Florin Prunea înjură Steaua pe ritm de manele: "Trebuie s-o cântăm și cu echipa, va fi hitul anului!" (Video)