Antena Meniu Search
x

Distracție şi adrenalină în UTV, pe terenuri accidentate din Prahova

Ploile din ultima vreme nu au supărat pe toată lumea. Unii abia au aşteptat vremea rea pentru a face o baie bună în noroi. Dar nu oricum, ci la bordul unor maşini special concepute pentru această distracţie. Nimeni nu a scăpat curat din această experienţă.

de Redactia Observator

la 22.06.2020, 01:26

Vezi și
  • Aventura porneşte de la Vălenii de Munte.
  • Traseul e de 70 de kilometri.

UTV-ul sau BUGGY cum mai e cunoscut e noua "jucărie" pentru oameni mari. Special conceput pentru terenuri accidentate, vehiculul este mai sigur ca ATV-ul şi poate ajunge în locuri greu accesibile.

Pasagerii trebuie să respecte întocmai instrucţiunile ghidului, pentru că într-o clipă de neatenţie vehiculul se poate răsturna.

Aventura începe în Vălenii de Munte, pe un traseu de 70 de kilometri în jurul localităţii. Un circuit extrem, plin de noroi, bălţi şi obstacole neaşteptate.

Ştefan Duţă: Avem trasee foarte inovative, cu foarte mult noroi, se adresează chiar şi începătorilor, pentru că UTV-ul este foarte uşor de pilotat, trebuie să ai permis de conducere categoria B, trebuie să vii cu spirit de aventură şi să fii pregătit de distracţie.

După consumul de energie, aventura se termină cu o masă câmpenească în mijlocul pădurii. Carnea preparată pe disc dispare în câteva minute.

Un tur de două ore costă 300 de lei. Cei care vor o experineţă intensă  pot opta pentru pachete de 4 zile cu cazarea în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Distracție şi adrenalină în UTV, pe terenuri accidentate din Prahova