Antena Meniu Search
x

Eric a semnat cu Al Ahli

Eric a semnat cu Al Ahli. Este cel mai tare transfer al iernii. Un milion 300 000 de euro plătesc saudiţii ca să-l aducă pe brazilian la Dubai. "Sunt foarte fericit!", spune Eric, care va primi 900 000 de euro pe un an şi jumătate.

Vezi și

Eric de Oliveira a semnat cu Al Ahli. S-a înţeles cu arabii la un hotel din Bucureşti. Trei săptămâni au durat discuţiile intermediate de soţia antrenorului Stelei, Anamaria Prodan. Eric i-a făcut cadou un tricou al lui Al Ahli în semn de mulţumire.

Impresarul Giovani Becali a vrut şi el să-i găsească echipă!

Da, sunt foarte fericit, am facut o mutare care a fost aleasa si de conducatorii lui Pandurii, a spus Eric.

Eric a auzit că arabii sunt suporteri fanatici. Brazilienii care au fost acolo mi-au povestit că au fost sufocaţi de fani, spune Eric, care este obişnuit să fie idolul galeriei.

Eu sper sa fac fata, sa fiu iubit cel putin cum am fost in Romania. Oricum, ca in Romania nu e nicaieri, a adăugat fotbalistul. Astept sa fac fata, sa joc si sa intru in inima suporterilor de acolo.

Eric a făcut vizita medicală la Bucureşti înainte de a lua avionul spre Arabia Saudită.

Dacă arabii se îndrăgostesc de Eric, îi vor propune prelungire pe un an şi îi vor dubla salariul.

Nu plănuiam să plec din România, dar e mai bine aşa, spune brazilianul care a stat 7 ani la noi. Dar uneori trebuie sa faci o mutare care o sa-ti schimbe si viata. Asa ca tot ce fac, ma gandesc la familia mea si sper sa fie bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Eric a semnat cu Al Ahli