Antena Meniu Search
x

"Familia e mai importantă decât orice". Cristiano Ronaldo, absent de la meciul cu Liverpool după ce fiul său a murit la naştere

Atacantul Cristiano Ronaldo nu va evolua în meciul pe care echipa lui, Manchester United, îl va disputa, marţi, în deplasare, cu Liverpool, după decesul unuia dintre gemenii săi, la naştere.

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 18:07

Cristiano Ronaldo, absent de la meciul cu Liverpool după ce fiul său a murit la naştere
Cristiano Ronaldo, absent de la meciul cu Liverpool după ce fiul său a murit la naştere - Instagram

"Familia este mai importantă decât orice altceva, iar Ronaldo îi susţine pe cei dragi lui în aceste momente incredibil de dificile. Prin urmare, putem confirma că nu va juca în meciul cu Liverpool. Reafirmăm solicitarea familiei sale de a le respecta intimitatea", a precizat clubul din Manchester, potrivit news.ro.

Băieţelul pe care Cristiano Ronaldo îl aştepta a murit

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au anunţat, luni seară, că băieţelul pe care îl aşteptau a murit. Ei au precizat că doar naşterea fetiţei lor le dă putere şi speranţă. În octombrie, cei doi anunţau că Georgina este însărcinată şi aşteaptă gemeni.

"Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor medicale pentru grijă și susținere. Suntem devastați de această pierdere și implorăm intimitate în aceste momente dificile. Băiatul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez", a scris pe Facebook fotbalistul.

Partida Liverpool - Manchester United, o restanţă din etapa a XXX-a, va avea loc, marţi, de la ora 22.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » "Familia e mai importantă decât orice". Cristiano Ronaldo, absent de la meciul cu Liverpool după ce fiul său a murit la naştere