Gaziantepspor, echipa antrenată de Marius Şumudică, în căutarea unei noi victorii în Turcia

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 31.12.2020, 10:17.
Actualizat: 31.12.2020, 10:20

Marius Şumudică, antrenorul român al formaţiei Gaziantepspor, nu are parte de pauză de Anul Nou, echipa sa urmând să revină pe teren încă din data de 2 ianuarie.

Gaziantepspor are cinci victorii consecutive obţinute în meciuri oficiale

Marius Şumudică a fost desemnat antrenorul anului în Turcia

Facebook Gaziantepspor

Sâmbătă, de la 12.30, ora României, Gaziantepspor dă piept, în deplasare, cu Erzurumspor, penultima clasată din campionatul Turciei.

Formaţia antrenată de Marius Şumudică este în căutarea celei de-a şasea victorii consecutive într-un meci oficial, succes care i-ar putea asigura lui Gaziantepspor ascensiunea către podiumul campionatului turc.

Gaziantep traversează o perioadă foarte bună, iar victoriile obţinute împotriva unor formaţii de forţă ale campionatului, precum Istanbul Başakşehir, Fenerbahce Istanbul sau Alanyaspor i-au asigurat lui Marius Şumudică titlul de antrenorul anului din Turcia.

Însă, în ciuda parcursului excelent din acest sezon, Şumudică nu vrea să se îmbete cu apă rece.

Gaziantepspor, locul 13 în topul celor mai bine cotate echipe din Turcia

Campionatul este foarte lung în Turcia, fiind implicate nu mai puţin de 21 de echipe, astfel că va fi foarte greu pentru Gaziantepspor să se menţină în lupta pentru titlu.

Subţirimea lotului nu îi permite tehnicianului român să viseze pe termen lung, mai ales că valoarea lotului este estimată la doar 22,3 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, din acest punct de vedere Gaziantepspor aflându-se doar pe locul 13 şi având un lot de aproape patru ori mai slab cotat decât Istanbul Başakşehir, cea mai bine cotată echipă din Turcia la ora actuală.

Însă Marius Şumudică vrea să se bucure de perioada foarte bună pe care o traversează în Turcia, iar un nou succes obţinut sâmbătă, pe terenul lui Erzurumspor, i-ar consolida succesul de care se bucură deja printre fanii turci.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.