Antena Meniu Search
x

Gaziantepspor, echipa antrenată de Marius Şumudică, în căutarea unei noi victorii în Turcia

Marius Şumudică, antrenorul român al formaţiei Gaziantepspor, nu are parte de pauză de Anul Nou, echipa sa urmând să revină pe teren încă din data de 2 ianuarie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 31.12.2020, 10:20

Gaziantepspor are cinci victorii consecutive obţinute în meciuri oficiale
Marius Şumudică a fost desemnat antrenorul anului în Turcia - Facebook Gaziantepspor
  • Marius Şumudică a fost desemnat antrenorul anului în Turcia.
  • Echipa antrenată de Marius Şumudică vrea să obţină a şasea victorie la rând în meciuri oficiale.

Sâmbătă, de la 12.30, ora României, Gaziantepspor dă piept, în deplasare, cu Erzurumspor, penultima clasată din campionatul Turciei.

Formaţia antrenată de Marius Şumudică este în căutarea celei de-a şasea victorii consecutive într-un meci oficial, succes care i-ar putea asigura lui Gaziantepspor ascensiunea către podiumul campionatului turc.

Gaziantep traversează o perioadă foarte bună, iar victoriile obţinute împotriva unor formaţii de forţă ale campionatului, precum Istanbul Başakşehir, Fenerbahce Istanbul sau Alanyaspor i-au asigurat lui Marius Şumudică titlul de antrenorul anului din Turcia.

Însă, în ciuda parcursului excelent din acest sezon, Şumudică nu vrea să se îmbete cu apă rece.

Gaziantepspor, locul 13 în topul celor mai bine cotate echipe din Turcia

Campionatul este foarte lung în Turcia, fiind implicate nu mai puţin de 21 de echipe, astfel că va fi foarte greu pentru Gaziantepspor să se menţină în lupta pentru titlu.

Subţirimea lotului nu îi permite tehnicianului român să viseze pe termen lung, mai ales că valoarea lotului este estimată la doar 22,3 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, din acest punct de vedere Gaziantepspor aflându-se doar pe locul 13 şi având un lot de aproape patru ori mai slab cotat decât Istanbul Başakşehir, cea mai bine cotată echipă din Turcia la ora actuală.

Însă Marius Şumudică vrea să se bucure de perioada foarte bună pe care o traversează în Turcia, iar un nou succes obţinut sâmbătă, pe terenul lui Erzurumspor, i-ar consolida succesul de care se bucură deja printre fanii turci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Gaziantepspor, echipa antrenată de Marius Şumudică, în căutarea unei noi victorii în Turcia