Antena Meniu Search
x

Quincy Promes, starul lui Ajax Amsterdam, arestat după ce şi-ar fi înjunghiat o rudă

Quincy Promes, unul dintre jucătorii de bază de la Ajax Amsterdam, a fost arestat duminică dimineaţa, în Ţările de Jos, fiind acuzat că şi-a înjunghiat o rudă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.12.2020, 14:44

Quincy Promes a mai fost arestat în vara lui 2018, după ce şi-ar fi bătut soţia
Quincy Promes are 19 goluri înscrise în 39 de meciuri jucate pentru Ajax Amsterdam - Hepta
  • Quincy Promes are 29 de ani.
  • Quincy Promes are şapte goluri înscrise în 46 de selecţii la naţionala Ţărilor de Jos.

Incidentul datează din luna iulie, când atacantul lui Ajax Amsterdam şi-ar fi înjunghiat o rudă la o petrecere dată în Abcoude, oraş situat în provincia Utrecht.

Conform Daily Star, magistraţii urmează să decidă în cursul zilei de duminică dacă fotbalistul va fi trimis în judecată pentru incidentul respectiv.

Dacă Promes este găsit vinovat, riscă o condamnare de patru ani de închisoare.

Despre cazul Promes, anchetatorii au exclus scenariul conform căruia s-ar fi sesizat abia acum pentru că fotbalistul are un statut aparte sau pentru că fotbalistul a avut programul foarte încărcat în ultimele luni.

Oamenii legii au precizat că s-a depus o plângere abia în urmă cu o lună, în acest caz, şi până la arestarea fotbalistului au fost anchetate probele depuse la dosar.

Quincy Promes a mai avut probleme cu legea în 2018

Quincy Promes a marcat un gol în meciul pe care Ajax Amsterdam l-a câştigat sâmbătă seara, 4-0 cu Zwolle, în etapa a 12-a a campionatului de fotbal al Ţărilor de Jos.

Atacantul de 29 de ani a jucat pentru echipe precum Twente Enschede, Spartak Moscova, FC Sevilla sau Ajax Amsterdam, şi a adunat şapte goluri în 46 de selecţii adunate în tricoul naţionalei Ţărilor de Jos.

Promes a mai avut probleme cu legea în iunie 2018, când a fost arestat în Ibiza pentru că şi-ar fi bătut soţia. Ancheta în cazul respectiv este în continuare în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Quincy Promes, starul lui Ajax Amsterdam, arestat după ce şi-ar fi înjunghiat o rudă