Antena Meniu Search
x

Granzii din Premier League, Manchester United, Tottenham Hotspur şi Chelsea Londra, pregătesc remanieri masive în vară

Sezonul 2023-2024 a fost unul al extremelor pentru cele mai importante echipe din Premier League, FC Liverpool, Manchester City, Arsenal Londra, Manchester United, Chelsea Londra şi Tottenham Hotspur.

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 13:33

Casemiro şi Raphael Varane ar putea să o părăsească pe Manchester United în vara acestui an
Casemiro şi Raphael Varane ar putea să o părăsească pe Manchester United în vara acestui an - Profimedia
  • Manchester United, Chelsea Londra şi Tottenham Hotspur sunt echipele din Premier League care ar urma să treacă prin remanieri masive în vară.

Dacă FC Liverpool, Manchester City şi Arsenal Londra se menţin în lupta pentru câştigarea Premier League, Manchester United, Chelsea Londra şi Tottenham Hotspur au avut sezoane sub aşteptări şi se pregătesc de remanieri masive în vară.

Tottenham Hotspur, actualmente locul 5 în Anglia, şi Chelsea Londra, formaţie aflată pe locul 9, vor să-şi reducă în mod semnificativ numărul de jucători avuţi la dispoziţie şi pregătesc o triere a acestora, astfel încât să rămână doar cei cu care s-ar putea ataca podiumul din Premier League.

La momentul actual, Chelsea Londra pare avantajată în condiţiile în care beneficiază de o mulţime de jucători tineri, precum Nicolas Jackson, 22 de ani, sau Cole Palmer, 21 de ani, care ar putea forma un grup în creştere de calitate pe Stamford Bridge.

Rămâne însă de văzut dacă argentinianul Mauricio Pochettino este, într-adevăr, antrenorul de care Chelsea Londra are nevoie pentru a dezvolta grupul respectiv.

Pe acelaşi subiect

Pe de altă parte, există informaţii care arată că Manchester United, actualmente locul 6 în Premier League, îşi doreşte, mai degrabă, să renunţe la jucătorii bătrâni şi despre care se consideră că nu mai au forţa necesară pentru a trage măcar la un loc pe podium în campionatul englez.

Printre fotbaliştii vizaţi se regăsesc nume precum brazilianul Casemiro, 32 de ani, sau francezul Raphael Varane, 31 de ani, dar Manchester United s-ar putea despărţi inclusiv de brazilianul Antony, care are o singură pasă de gol în 26 de meciuri jucate în actualul sezon din Premier League.

Cert este că lupta pentru titlul de campioană a Angliei se anunţă şi mai spectaculoasă în sezonul 2024-2025, în condiţiile în care este de aşteptat inclusiv ca FC Liverpool să treacă printr-o serie de schimbări după despărţirea de antrenorul german Jurgen Klopp, tehnician care a anunţat că părăseşte banca tehnică a "cormoranilor" la sfârşitul actualului sezon, 2023-2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Granzii din Premier League, Manchester United, Tottenham Hotspur şi Chelsea Londra, pregătesc remanieri masive în vară