Antena Meniu Search
x

Simona Halep, despre contractul cu Nike: "Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua"

Simona Halep a declarat, luni, la plecarea către Doha, că semnarea unui contract cu producătorul american Nike era cea mai bună decizie pe care o putea lua.

- Sursă: Hepta

Simona Halep a declarat, luni, la plecarea către Doha, că semnarea unui contract cu producătorul american de echipament sportiv Nike era cea mai bună decizie pe care o putea lua.

"Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua. Au cele mai frumaose haine pe care le puteam purta şi sunt mulţumită de termenii financiari ai contractului", a spus Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Simona Halep a confirmat, luni, încheierea unui contract cu producătorul de echipament Nike, printr-un mesaj pe Instagram.

"Just do it (n.r. - fă-o pur şi simplu) - I just did it (n.r. - tocmai am făcut-o)", a scris Halep, referindu-se la sloganul companiei americane "just do it".

Simona Halep, locul 2 WTA, fără sponsor tehnic, s-a antrenat, vineri, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un tricou Nike, alimentând speculaţiile din ultima perioadă, potrivit cărora va semna sau a semnat un contract cu producătorul american de echipament sportiv, care îi mai "îmbracă", printre alţii, pe Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams şi Maria Şarapova.

Simona Halep s-a despărţit la sfârşitul anului trecut de Adidas, cu care colabora din 2014 şi de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Sport » Simona Halep, despre contractul cu Nike: "Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua"