Antena Meniu Search
x

Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova 1-1 (4-3 d.l.d). Oltenii au ratat la penalty-uri calificarea în grupele Conference League

Conference League: Universitatea Craiova a ratat joi seara calificarea în grupele Conference League, după ce a fost învinsă în play-off-ul competiției de israelienii de la Hapoel Beer Sheva, la loviturile de departajare. După 120 de minute scorul a fost egal 2-2, la general. Ivan și Bancu au ratat de la 11 metri.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 22:54

Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova
Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova - Hepta

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a ratat calificarea în grupele Europa Conference League după ce a fost învinsă dramatic de formaţia israeliană Hapoel Beer-Sheva cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, joi seara, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 0-0), la finalul prelungirilor, joi seara, pe Toto Turner Stadium din Beer-Sheva, în manşa secundă a play-off-ului.

Rezumatul meciului Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova 

În meciul retur, din Israel, gazdele au început bine și au fost oprite de Lazar să deschidă scorul, în minutul 3, portarul oltenilor fiind la post la centrarea lui Ansah, ce putea fi periculoasă.

Același Lazar scapă neînvins, la șutul deviat al lui Safuri, din minutul 23, relatează Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Portarul craiovenilor s-a evidențiat din nou, în minutul 30, când a reținut șutul din unghi al lui Selmani.

Gazdele au încheiat repriza în ofensivă, cu un atac prelungit, Lazar și defensiva olteană reușind să se opună cu succes.

Prima parte a reprizei secunde e dominată de Universitatea, portarul Glazer fiind pus de mai multe ori la încercare, Mateiu de două ori, Hanca și Baiaram nereușind să-l învingă.

A venit apoi rândul lui Lazar să iasă în evidență cu două intervenții, înainte de fluierul final al primelor 90 de minute, care au consfințit scorul de 0-0 și la general.

În minutul 104 al prelungirilor, Ante Roguljic a executat perfect o lovitură liberă de pe flancul drept, trimițândnd mingea direct în poarta lui Glazer.

Israelienii au egalat apoi, imediat, peste doar 2 minute, prin Hemed, care a reluat cu capul o centrare din lovitură liberă.

Oltenii scapă de înfrângere în ultimul minut de joc, Lazar salvând eroic după o pătrundere a lui Safuri.

La loviturile de departajare, oltenii au ratat prin Ivan și Bancu, în timp ce gazdele au marcat de patru ori, asigurându-și astfel calificarea în grupele competiției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mirel Rădoi: Dacă ei vor ataca, noi nu trebuie să facem un pas în spate, ci doi paşi în faţă!

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a declarat înaintea partidei că echipa sa trebuie să nu se retragă din faţa atacurilor gazdelor şi să încerce să se încarce cu energie chiar de la suporterii lui Hapoel Beer Sheva, la meciul de joi, din manşa secundă a play-off-ului Conference League.

”Mă aştept la o schimbare de sistem de joc pe începutul partidei, cu jucători decisivi care vor fi introduşi încă din start. De aceea trebuie să fim foarte inteligenţi, ca atunci când jocul lor va funcţiona foarte bine, noi să nu facem un pas în spate, ci doi înainte. Trebuie să încercăm şi noi să ne încărcăm cu energia suporterilor lor. Hapoel va avea un avantaj pentru că joacă acasă, stadionul nu are pistă si tribunele sunt aproape de jucători, transmiţându-le o anumită stare de spirit. Şansele de calificare sunt 51 la sută cu 49 la sută. 51 la sută pentru echipa gazdă”, a declarat Mirel Rădoi în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului de joi.

Potrivit news.ro, CS Universitatea Craiova şi Hapoel Beer Sheva au încheiat la egalitate, 1-1, meciul din prima manşă a play-off-ului pentru grupele Conference League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova 1-1 (4-3 d.l.d). Oltenii au ratat la penalty-uri calificarea în grupele Conference League