Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturi, la Rolland Garros

De Redactia Observator.
Publicat: 01.06.2019, 15:07.
Actualizat: 01.06.2019, 15:15

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (România / Olanda), cap de serie numărul 10, a învins echipa formată din gemenii americani Bob şi Mike Bryan, cap de serie numărul 7, și s-au calificat în sferturile de finală ale Rolland Garros.

Horia Tecău

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au ajuns în sferturile de la Rolland Garros

AFP7 / Irina R.H. via Hepta

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (România / Olanda), cap de serie numărul 10, a învins echipa formată din gemenii americani Bob şi Mike Bryan, cap de serie numărul 7, și s-au calificat în sferturile de finală ale Rolland Garros.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au salvat două mingi de set în tie-break, pentru a se impune. Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în acest an şi şi-au împărţit succesele în mod egal.

Pentru a-şi cunoaşte adversarii din sferturi, învingătorii trebuie să aştepte disputarea a două partide.

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu total de 79.500 de euro şi câte 360 de puncte ATP.

Simona Halep, în optimile de finală de la Rolland Garros

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, sâmbătă, cu 6-2, 6-1, pe Lesia Ţurenko din Ucraina, locul 27 WTA, Simona Halep trece pentru a patra oară consecutiv în a doua săptămână a competiţiei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.