Antena Meniu Search
x

România S-A CALIFICAT la Campionatul European, după 3-0 cu Insulele Feroe!

Reprezentativa de fotbal a României a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Insulelor Feroe

Reprezentativa de fotbal a României a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, şi s-a calificat la turneul final care va avea loc în Franţa.

La partida din grupa F de calificare, golurile au fost marcate de Constantin Budescu, în minutele 4 şi 45+1, şi de Alexandru Maxim '82. Golurile înscrise la Torshavn sunt primele reuşite ale lui Budescu pentru prima reprezentativă.

Insulele Feroe - România LIVE. Am reuşit! România se califică la un turneu final, după o pauză de opt ani. Franţa, venim!

Insulele Feroe - România LIVE. Gooool România. Maxim face 3 - 0 în minutul 84, după o finalizare simplă din centrul careului.

Insulele Feroe - România LIVE. Dacă în Feroe nu se întâmplă mare lucru, la Atena este un meci nebun. 3 - 3 între Grecia şi Ungaria.

Insulele Feroe - România LIVE. Jocul tricolorilor nu străluceşte, însă scorul este liniştitor, iar insularii nu par capabili de o revenire.

Insulele Feroe - România LIVE. GOOOOL România. Reuşită superbă a lui Budescu, jucătorul de care avea nevoie echipa naţională. 0 - 2 la pauză.

Insulele Feroe - România LIVE. România a cedat iniţiativa după începutul în forţă, iar insularii se apropie periculos de poarta lui Tătăruşanu.

Insulele Feroe - România LIVE. Goooool România. Budescu deschide scorul în minutul 4.

Insulele Feroe - România LIVE. Insularii trag primul şut spre poartă, în secunda 40 a meciului.

Sursă: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sport » România S-A CALIFICAT la Campionatul European, după 3-0 cu Insulele Feroe!