Antena Meniu Search
x

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 - reguli pentru susţinerea favoriţilor. "Oamenii pot simţi bucurie în inimile lor"

Organizatorii Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 au anunţat că pentru a găzdui competiţia în condiţii de siguranţă, "starea festivă va trebui eliminată", urmând ca oamenii să îşi manifeste bucuria doar în inimile lor.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 23.06.2021, 11:39

Seiko Hashimoto, preşedintele Comitetului de organizare Tokyo 2020, pe fundal cu sloganul competiţiei, Uniţi de emoţie
Seiko Hashimoto, preşedintele Comitetului de organizare Tokyo 2020 - Rodrigo Reyes Marin - Pool/Getty Images
  • Jocurile Olimpice vor avea loc în perioada 23 iulie - 8 august 2021

Preşedintele comitetului de organizare, Seiko Hashimoto, a anunţat regulile pentru desfăşurarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo în ceea ce îi priveşte pe spectatori. Acesta a declarat că "starea de spirit festivă va trebui eliminată" pentru a găzdui Jocurile în condiţii de siguranţă, recunoscând că organizatorii vor trebui să fie "creativi” pentru a instaura o atmosferă pozitivă, informează lefigaro.fr..

Oficialii olimpici au decis luni să permită maxim 10.000 de spectatori, dar Hashimoto i-a avertizat să nu se aştepte la felul de petrecere la care au dreptul în prezent fanii fotbalului la Euro 2020. "În Europa se sărbătoreşte. Din păcate, s-ar putea să nu putem face la fel”, a spus ea.

În Japonia, spectatorii vor trebui să îndeplinească mai multe cerinţe anti-Covid pentru a intra la locurile competiţiilor. Oricine înregistrează o temperatură a corpului peste 37,5 grade în timpul a două verificări separate va avea intrarea refuzată, la fel ca oricine care tuşeşte sau nu poartă o mască. Persoanele nu îşi vor primi banii înapoi dacă intrarea le va fi refuzată.

Ce nu au voie să facă spectatorii la Tokyo 2020

Pe acelaşi subiect

Odată ajunşi în incinte, spectatorii vor putea aplauda, ​​dar nu vor avea dreptul să-i încurajeze pe sportivi sau "să intre în contact direct cu alţi spectatori” şi vor fi sfătuiţi să meargă direct acasă după competiţii.

De asemenea, va fi interzis să se solicite autografe sau "să exprime sprijin verbal”, să fluture steguleţe sau să se angajeze în "orice formă de aclamaţie".

La Jocurile Olimpice, spectatorii vor trebui să se descurce şi fără alcool, ceea ce este permis la alte evenimente sportive care au loc în prezent în Japonia. Această interdicţie a fost decisă "pentru a atenua cât mai mult posibil preocupările publicului”, a explicat preşedintele Tokyo-2020. "Oamenii pot simţi bucurie în inimile lor, dar nu pot fi zgomotoşi şi trebuie să evite mulţimile”, a spus ea, adăugând: "Depunem mult efort în găsirea unui nou mod de a sărbători”.

Jocurile Olimpice vor avea loc în perioada 23 iulie - 8 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Jocurile Olimpice Tokyo 2020 - reguli pentru susţinerea favoriţilor. "Oamenii pot simţi bucurie în inimile lor"