Antena Meniu Search
x

Jucatorii de la Chiajna sunt in culmea fericirii dupa decizia TAS

Daca la Rapid e jale mare, la Chiajna e Revelion! Ionut Chirila si-a chemat jucatorii din vacanta, sa se bata in Liga 1 cu Steaua, CFR si Dinamo. Ar fi trebuit sa aiba meci cu Steaua chiar azi. Liga a amanat meciul

Vezi și

Revelion la Chiajna, in plina vara. TAS-ul i-a readus pe ilfoveni in Liga I, in timpul campionatului. Pana si pe cei de la Concordia i-a luat prin suprindere decizia. S-au bucurat cu retinere. Chirila nici macar nu avea tot lotul la dispozitie pentru antrenament. “Lumea a facut glume pe seama mea cand spuneam ca jucam cu Vaslui in prima etapa. Exista un regulament care trebuie respectat”, a declarat Ionut Chirila.

Liga a amanat meciul Chiajnei cu Steaua. Chirila nu apucase sa isi cheme toti jucatorii din vacanta. Concordia are de jucat deja trei restante: cu Vaslui si cu Viitorul, plus meciul cu Steaua.  “Nu suntem pregatiti. Am jucatori in vacanta, la Suceava si Baia Mare”, a adaugat Chirila.

Chirila de abia astepta sa antreneze in Liga I. Nici nu se gandeste sa le intinda o mana de ajutor celor de la Rapid. “Nu poate fi valabila varianta fuziunii niciodata”, a spus acesta.

Mitea a uimit din nou dupa ce, inaintea barajului cu Rapid, a spus ca echipa lui e obligata sa castige cele trei puncte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Jucatorii de la Chiajna sunt in culmea fericirii dupa decizia TAS