Antena Meniu Search
x

Video Luca Mihai rămâne internat, după accidentarea dramatică din meciul cu Dinamo. "Nu este într-o stare foarte bună"

Imagini dramatice pe terenul de fotbal! Un jucător de 20 de ani a leşinat aseară, în meciul Dinamo - Poli Iaşi, după o lovitură primită de la un adversar. Sub privirile disperate ale părinţilor, a fost scos cu ambulanţa de pe gazon şi dus direct la reanimare.  

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 15.04.2024, 21:23

Vezi și

O săritură riscantă a unui fotbalist de la Dinamo aproape l-a băgat în comă pe Luca Mihai de la Poli Iaşi. Tânărul, care a avut convocări şi la naţionala sub 21 de ani, a primit o lovitură violentă în ceafă. A căzut ca secerat pe gazon, sub privirile împietrite ale părinţilor, care veniseră din Germania să îl vadă cum joacă. Speriaţi, colegii şi coechipierii au chemat medici cu semne disperate. Ambulanţa a intrat imediat pe teren, sportivul a primit guler cervical şi mască de oxigen pentru că respira cu dificultate.

Luca Mihai este internat la spitalul Elias

Cornel Şfaiţer, preşedinte Poli Iaşi: Am trăit o dramă, cu toţii, când jucătorul nostru, Luca Mihai, a avut o situaţie dramatică! Luca a reuşit să poarte un dialog cu medicii specialişti! Nu este într-o stare foarte bună! Este sub tratament. Este la ATI, la spitalul Elias.

Luca Mihai şi-a făcut junioratul la echipe din Italia şi Germania, pe banii părinţilor, care au făcut mari sacrificii ca să îşi urmeze visul de a fi fotbalist. 

Pe acelaşi subiect

Mama lui a izbucnit în plâns când a văzut că fiul ei este dus urgent la spital cu suspiciune de fractură craniană. Medicii îl mai ţin internat două zile. Potrivit conducerii clubului la care joacă, Luca ar avea multiple fracturi craniene şi prezintă stări de confuzie. Familia nu se dezlipeşte de patul lui. 

Florin Mihai, tatăl lui Luca Mihai: Este supravegheat de medici și, cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să treacă peste cumpăna asta teribilă! 

Dinamovistul care a provocat accidentarea gravă a tânărului de la Poli Iaşi a stat departe de camerele de filmat și a ieșit ultimul din arenă după terminarea meciului.

Andrei Nicolescu, administrator sprecial Dinamo: E un moment greu, atât pentru familia copilului, pentru club, deocamdată noi nu avem ce să face, decât să ne arătăm suportul.

Accidentarea lui Luca aduce aduce aminte de drama prin care a trecut Mihai Neşu în 2011. Accidentat în timpul unui antrenament de un coechipier de la FC Utrecht, fostul internaţional a rămas paralizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » Luca Mihai rămâne internat, după accidentarea dramatică din meciul cu Dinamo. "Nu este într-o stare foarte bună"