Antena Meniu Search
x

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Cursa a fost live în AntenaPLAY

Plecat din pole-position, olandezul Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, la Shanghai, a cincea etapă a Campionatului mondial. Locul doi a fost ocupat de Lando Norris, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat Sergio Perez. Cursa a fost LIVE în AntenaPLAY

de Redactia Observator

la 21.04.2024, 12:13

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Cursa a fost live în AntenaPLAY
Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Cursa a fost live în AntenaPLAY - Profimedia

UPDATE: Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. A 4-a victorie din acest sezon pentru pilotul olandez. Poziția a 2-a a fost ocupată de Lando Norris, în timp ce pe locul al 3-lea s-a clasat Sergio Perez. Verstappen bifează astfel a 58-a victorie în cursele de Mare Premiu, a patra din actualul sezon (în cinci curse din cele 24 programate), şi primul succes în China. Pilotul batav câştigase sâmbătă şi proba de sprint din cadrul acestui MP.

UPDATE: Max Verstappen se simte confortabil în față, iar Lando Norris este în siguranță pe locul secund, în fața lui Sergio Perez.

UPDATE TURUL 46: Cel mai rapid tur pentru Fernando Alonso! (1:37.810)

UPDATE TURUL 34: Ricciardo a abandonat cursa. Probleme la monopost pentru pilotul de la AlphaTauri. În față, Verstappen este cu 2,1 secunde în fața lui Norris care, la rândul său, are un avans de 2,4 secunde față de Leclerc.

UPDATE TURUL 24: Probleme la monopostul lui Lewis Hamilton! Britanicul a răbufnit prin radio: "Mașina asta alunecă peste tot. Nu știu, pare că ceva e stricat. Probabil este o problemă de balans, dar e foarte rău!".

UPDATE TURUL 17: Lando Norris, pe prima poziție! Max Verstappen este pe 2, iar Charles Leclerc e pe locul al 3-lea.

UPDATE TURUL 5 - Hulkenberg a fost împins de pe pistă de monopostul lui Stroll. 

UPDATE 10:00 - A început cursa pentru Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Max Verstappen conduce turul de formație.

Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, LIVE STREAM în AntenaPLAY

Se anunţă spectacol total în Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Max Verstappen poate realiza "dubla", după ce s-a impus şi în cursa de sprint. Verstappen va pleca din pole position, fiind urmat de colegul său de la Red Bull, Sergio Perez, şi de Fernando Alonso.

Cei doi piloţi de la McLaren, Lando Norris şi Oscar Piastri vor pleca de pe poziţiile 4 şi 5, în timp pe locul locurile 6 şi 7 vor pleca cei doi piloţi de la Ferrari, Charles Leclerc şi Carlos Sainz.

Pentru Lewis Hamilon, calificările Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei au fost un dezastru. Pilotul britanic va pleca de pe poziţia 18.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Circuitul Internațional Shanghai a fost inaugurat în 2004, cursele având loc până în 2019. Până în 2024, din cauza pandemiei de Covid-19, nu au avut loc curse în China, contractul fiind totuşi prelungit până în 2025. Pilotul cu cele mai multe victorii la Grand Prix-ul Chinei este Lewis Hamilton (6), iar la constructori pe primul loc la acest capitol este Mercedes (6). După performanța realizată de Max Verstappen pe circuitul de la Shanghai, Red Bull a atins o bornă impresionantă. Constructorul austriac a ajuns la pole-ul cu numărul 100 în Formula 1.

Clasamentul general

Clasamentul general al piloţilor

1. Max Verstappen – 77 puncte

2. Sergio Perez – 64 puncte

3. Charles Leclerc – 59 puncte

4. Carlos Sainz – 55 puncte

5. Lando Norris – 37 puncte

6. Oscar Piastri – 32 puncte

7. George Russel – 24 puncte

8. Fernando Alonso – 24 puncte

9. Lewis Hamilton – 10 puncte

10. Lance Stroll – 9 puncte

Clasamentul general al constructorilor

1. Red Bull – 141

2. Ferrari – 120

3. McLaren Mercedes – 69

4. Mercedes – 34

5. Aston Martin – 33

6. RB Honda – 7

7. Haas – 4

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Cursa a fost live în AntenaPLAY