Antena Meniu Search
x

Update Formula 2™: Enzo Fittipaldi a câștigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, după o cursă nebună la Jeddah

Enzo Fittipaldi a câştigat cursa de Formula 2™ a Marelui Premiu al Arabiei Saudite! Pilotul brazilian, care a plecat de pe locul 4 în cursa principală de sâmbătă din F2, a trecut primul linia de sosire. Cursa a fost live în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 16:45

Formula 2™: Enzo Fittipaldi a câștigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, după o cursă nebună la Jeddah
Formula 2™: Enzo Fittipaldi a câștigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, după o cursă nebună la Jeddah - Profimedia

Fittipaldi a făcut o cursă superbă, cu mai multe depăşiri spectaculoase. El a reuşit să termine la aproape 8 secunde în faţa lui Kush Maini, ocupantul locului 2. Pe locul 3 a încheiat Dennis Hauger, transmite AS.RO.

Înainte de această cursă, a avut loc sprintul din Arabia Saudită, care s-a încheiat cu victoria lui Richard Verschoor. Totuși, acesta a fost descalificat câteva ore mai târziu, după ce s-au descoperit o serie de nereguli la mașina acestuia.

Marele Premiu de Formula 2™ al Arabiei Saudite, LIVE în AntenaPLAY, de la 15:25

Pe acelaşi subiect

În calificările pentru cursa de Formula 2, cel mai bun timp a fost obținut de Oliver Bearman (1.42,217). Totuși, pilotul i-a luat locul lui Carlos Sainz în F1, la Ferrari, așa că din pole position va pleca Kush Maini, de la Invicta Racing.

De pe poziția a 2-a va pleca Jak Crawford, de la DAMS Lucas, în timp ce al 3-lea va fi Victor Martins, de la Art Grand Prix.

Una dintre dezamăgirile din calificări a fost chiar Verschoor, descalificat din cursa de sprint. Acesta nu a prins primele 3 poziții și a recunoscut faptul că a avut o prestație modestă, la conferința de presă.

„Am avut curse bune în Bahrain, dar performanța mea din calificări a fost foarte slabă. Sunt mândru de echipă totuși, pentru că am primit o mașină foarte rapidă. Abia aștept cursa!”, a spus Verschoor, la conferința de presă.

Lista completă a piloţilor din sezonul 2024 de Formula 2

ART Grand Prix – Victor Martins, Zak O’Sullivan

Prema Racing – Oliver Bearman, Andrea Kimi Antonelli

Rodin Motorsports – Zane Maloney, Ritomo Miyata

DAMS – Jak Crawford, Juan Manuel Correa

Invicta Racing – Kush Maini, Gabriel Bartoleto

MP Motorsport – Dennis Hauger, Franco Colapinto

Van Amersfoort Racing – Enzo Fittipaldi, Rafael Villagomez

Hitech – Amaury Cordeel, Paul Aron

Campos Racing – Isack Hadjar, Pepe Marti

Trident – Richard Verschoor, Roman Stanek

PHM AIX Racing – Joshua Durksen, Taylor Barnard

Toate informaţiile despre Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 sunt în secţiunea de pe AS.ro Puteţi urmări în direct antrenamentele, calificările şi cursele din Formula 1Formula 2 şi Formula 3 în canalele din AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Formula 2™: Enzo Fittipaldi a câștigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, după o cursă nebună la Jeddah