Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marius Şumudică, internat de urgență la Floreasca de Crăciun: "Doctorii spun că e foarte periculos"

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gaziantep, a fost internat de urgenţă la spitalul Floreasca din Bucureşti. Şumi a făcut bronhopneumonie şi va rămâne sub atenta supraveghere a medicilor câteva zile.

de Veronica Micu

la 25.12.2019 , 09:29

Șumudică se află la Floreasca și în prezent, iar doctorii i-au transmis să rămână mai multe zile pentru îngrijiri medicale Marius Şumudică, internat de urgență la Floreasca de Crăciun - Facebook

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gaziantep, a fost internat de urgenţă la spitalul Floreasca din Bucureşti. Şumi a făcut bronhopneumonie şi va rămâne sub atenta supraveghere a medicilor câteva zile.

Imediat cum a revenit în România, pentru a fi alături de familie, Marius Şumidică, de 48 de ani, a și ajuns la spital. la această oră, antrenorul echipei Gaziantep se află la Floreasca, iar medicii i-au transmis că va rămâne mai multe zile pentru îngrijiri medicale. 

"Am făcut bronhopneumonie. Am fost la spital și-n ziua meciului, în Turcia. Am făcut perfuzie, am bătut, seara am venit acasă, în România, și trei zile am fost la pământ. Sunt pe antibiotice, mi-e foarte rău. 

Articolul continuă după reclamă

Doctorii nu vor să-mi dea drumul acasă, spun că e foarte periculos", a mărturisit Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

 Medicii i-au recomandat câteva zile de odihnă și să nu zboare către Turcia, acolo unde duminică are meci cu Malatyaspor.

Marius Şumudică este, din iunie 2019, antrenorul celor de la Gaziantep, în prima ligă turcă. În acest timp a condus echipa în 19 meciuri, înregistrând 8 victorii, 5 egaluri şi 6 înfrângeri. În această stagiune, Gaziantep este pe locul 10 din 18 echipe, cu 23 de puncte.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Sport » Marius Şumudică, internat de urgență la Floreasca de Crăciun: "Doctorii spun că e foarte periculos"