Antena Meniu Search
x

Doi medici anchetaţi în moartea lui Davide Astori, căpitanul al Fiorentinei care s-a stins fulgerător la 31 de ani

Doi medici sunt anchetaţi în moartea lui Davide Astori, fostul căpitan al Fiorentinei care s-a stins fulgerător la 31 de ani, chiar înainte de un meci.

Medici anchetaţi în moartea lui Davide Astori
Doi medici anchetaţi în moartea lui Davide Astori, fostul căpitan al Fiorentinei - Abaca Press via Hepta

Doi medici sunt anchetaţi în moartea lui Davide Astori, fostul căpitan al Fiorentinei care s-a stins fulgerător la 31 de ani, chiar înainte de un meci.

Doi medici, angajaţi la spitale din Florenţa şi din Cagliari, care au emis certificate prin care l-au declarat apt de joc pe căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, jucător care a murit în somn înainte de un meci din Seria A în luna martie, fac obiectul unei anchete pentru omor prin imprudenţă, este anunţul făcut de Parchetul din Florenţa.

Un cotidian din Florenţa a publicat două electrocardiograme care i s-au făcut fostului internaţional italian în iulie 2016 şi iulie 2017, din care reieşea că existau anomalii cardiace.

Davide Astori a încetat din viaţă în 3 martie, la vârsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A.

Procurorii au anunţat, iniţial, că Davide Astori a murit probabil din cauza unei bradicardii (rărire a ritmului cardiac).

După autopsie s-a stabilit că decesul căpitanului Fiorentinei a survenit din cauza unei probleme cardiace, însă nu bradicardie, ci tahiaritmie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Doi medici anchetaţi în moartea lui Davide Astori, căpitanul al Fiorentinei care s-a stins fulgerător la 31 de ani