Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Numele Arenei Naţionale ar putea fi scos la licitaţie. Marile companii trebuie să plătească 10 milioane de lei pentru a-şi adăuga denumirea

Arena Naţională ar putea să îşi scoată numele la vânzare! Este propunerea unor consilieri din cadrul Primăriei Capitalei.

de Andreea Milea

la 23.08.2021 , 22:30

Consilierii USR vor să scoată la licitaţie numele Arenei Naţionale cu un preţ de pornire de zece milioane de lei pe an.

Concret poate participa oricine la această licitaţie, condiţia este să dispună de aceşti bani şi vom vedea cine va câştiga această licitaţie şi când se va întâmpla.

Concret, consilierii caută companii mari care să fie dispuse să investească sume considerabile în numele Arenei Naţionale.

Vezi și

Cât costă întreţinerea Arenei Naţionale

Pe acelaşi subiect

Odată ce va fi cumpărată denumirea, însă, se poate adăuga la numele Arenei Naţionale şi numele firmei câştigătoare. 

Consilierii spun că Arena Naţională nu a fost valorificată la adevăratul ei potenţial, iar un astfel de proiect ar putea să atragă sume mari de bani la bugetul local. În plus, întreţinerea arenei este extrem de scumpă.

Anul trecut, Primăria a investit 24 de milioane de lei în întreţinerea Arenei Naţionale, asta în condiţiile în care stadionul a produs venituri de sub 2 milioane de lei.

Andreea Milea Like

Am început cu muzica, am continuat cu dansul şi am ales jurnalismul. Ce au în comun? Zilnic găseşti ceva nou. Cât de mult înseamnă un cuvânt, un moment sau 10 secunde înainte de live.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Numele Arenei Naţionale ar putea fi scos la licitaţie. Marile companii trebuie să plătească 10 milioane de lei pentru a-şi adăuga denumirea