Antena Meniu Search
x

O fetiţă şi-a bătut joc de golgeterul lui Liverpool!

Partida dintre Tottenham şi Liverpool, 0-5, a început cu un moment haios. Când jucătorii echipei gazdă, alături de copii, treceau prin dreptul fotbaliştilor lui Liverpool pentru a-i saluta, camerele de luat vederi au surprins un moment comic.

Luis Suarez, atacantul lui Liverpool, a dat mâna cu toţi copiii, dar şi cu jucătorii londonezi până când în dreptul său a ajuns o fetiţă. Aceasta s-a făcut că întinde mâna, dar apoi şi-a retras-o şi a început să se strâmbe la atacant!

Uruguaianul, deranjat, nu a băgat-o pe fetiţă în seamă şi a început să discute cu un adversar!

Luis Suarez este cel mai bun fotbalist al lui Liverpool, dar şi cel mai capricios, el având nenumărate incidente de când s-a transferat în Anglia.

Un scandal imens a avut loc în urmă cu un an, când a avut remarce rasiste la adresa lui Patrick Evra, de la Manchester United.

Suarez a fost suspendat 8 etape de federaţia engleză şi amendat cu 40.000 de lire sterline. La primul meci direct dintre cei doi, uruguayanul a mai provocat un scandal, refuzând să dea mâna cu Evra înaintea partidei şi ignorându-l total!

În această primăvară, Suarez a mai provocat un scandal. L-a muşcat de mână, în timpul meciului, pe fundaşul lui Chelsea, Branislav Ivanovici!

Pentru acest gest el a fost suspendat 10 etape de federaţia engleză! Uruguayanul este “pofticios” de fel, el muşcându-l, în 2011, şi pe mijlocaşul lui PSV Eindhoven, Otman Bakkal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » O fetiţă şi-a bătut joc de golgeterul lui Liverpool!