Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Omagiul adus legendarului Michael Jackson de echipa de înot sincron a SUA: moonwalk sub apă

Jocurile Olimpice de la Paris continuă să ofere publicului momente spectaculose. Zi după zi, sportivii câştigă inimile a milioane de oameni şi devin adevăraţi idoli pentru copiii şi adolescenţii de pretutindeni. Fanii aşteaptă, însă, cu nerăbdare, ceremonia de final a Jocurilor Olimpice, unde Tom Cruise va pune în scenă una dintre celebrele sale cascadorii. 

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 22:18

Echipa de înot sincron a Statelor Unite a decis să-i aducă un omagiu inedit cântăreţului Michael Jackson, în timpul competiţiei de luni. Hit-ul "Smooth Criminal" al regelui muzicii pop a început să răsune, dintr-o dată, în difuzoarele bazinului de înot, iar cele opt sportive au executat cu precizie mişcările dansului moonwalk. 

Momente unice la JO 2024

Momentul americancelor s-a bucurat de aplauze furtunoase din partea spectatorilor si a fost, de asemenea, o adevărată bucurie pentru fanii de acasă, care au cerut pe reţele sociale ca sportivele să fie premiate cu medalia de aur pentru pestaţia lor. 

Vezi și

Pe parcursul ultimelor săptămâni, tot mai multi sportivi, prezenţi la Paris, au reuşit să fure inimile a milioane de oameni din lumea întreagă şi să devină adevăraţi idoli pentru copii.

Pe acelaşi subiect

Este şi cazul înotătorului francez Leon Marchand, câştigător a 5 medalii - 4 de aur şi una de bronz. El a lansat o amplă acţiune de căutare pe reţelele de socializare, pentru a o găsi pe o micuţă fană căreia nu i-a oferit un autograf. 

Fetiţa de doar 10 ani era în culise când sportivul a terminat proba olimpică de înot, iar pe un carneţel a notat toate cursele şi timpii lui Marchand. Sportivul, istovit după probă, a trecut, însă, pe lângă ea şi nu a observat-o la timp. Leon Marchand a reuşit, în cele din urmă, să o găsească cu ajutorul internauţilor. Şi-a cerut scuze şi i-a promis că-i va trimite un cadou special: o carte semnată şi o cască de înot. 

Duminică, marea experienţă a Jcurilor Olimpice de la Paris va ajunge la final, iar organizatorii lucrează deja de zor la o spectaculoasă ceremonie de închidere. Momentul pe care lumea întreagă îl aşteaptă cu sufletul la gură este cascadoria lui Tom Cruise, care va marca trecerea către JO din 2028, ce va avea loc la Los Angeles.

Este de așteptat ca actorul să coboare pe o frânghie din vârful stadionului Stade de France. Spectatorii se vor bucura şi de un scurt videoclip la care starul de la Hollywood a lucrat de zor în ultimele zile. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Omagiul adus legendarului Michael Jackson de echipa de înot sincron a SUA: moonwalk sub apă