Antena Meniu Search
x

Meciul Kosovo - Israel, din preliminariile EURO 2024, se va disputa duminică, pe 12 noiembrie, la Priștina

Preliminarii EURO 2023. Meciul dintre selecţionatele Kosovo şi Israelului, din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, din care face parte şi România, se va disputa duminică la Priștina în prezenţa spectatorilor şi în condiţii de maximă securitate, a confirmat, marţi, Federaţia Kosovară de Fotbal, citată de agenţia EFE.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 12:35

fotbaliști Israel
Meciul Kosovo - Israel, din preliminariile EURO 2024, se va disputa duminică la Priștina - Profimedia Images (arhivă)

"Meciul împotriva Israelului se va juca în prezenţa suporterilor", a spus preşedintele Federaţiei de fotbal din Kosovo, Agim Ademi, citat de cotidianul Koha Ditore.

Acest meci, programat pe stadionul Fadil Vokrri din Prishtina, cu o capacitate de 14.000 de spectatori, este primul pe care îl dispută echipa Israelului de la începutul războiului din Gaza în urmă cu o lună.

Meciul Kosovo - Israel, amânat din cauza războiului

Partida trebuia să aibă loc pe 15 octombrie, dar a fost amânată din cauza conflictului dintre Israel şi Hamas.

Pe acelaşi subiect

Preşedintele Federaţiei din Kosovo a anunţat că securitatea va fi asigurată conform regulilor UEFA, însă presa locală susţine că Israelul va trimite propria sa forţă de securitate la Priștina.

În Kosovo, unde populaţia albaneză este majoritar musulmană, au avut loc mai multe proteste în sprijinul Palestinei de la începerea conflictului.

România este liderul grupei, urmată de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Meciul Kosovo - Israel, din preliminariile EURO 2024, se va disputa duminică, pe 12 noiembrie, la Priștina