Antena Meniu Search
x

Video Posibil duel Emma Răducanu - Simona Halep, la Australian Open. Confruntarea ar putea avea loc în turul trei

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu s-a calificat în turul doi la Australian Open, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens, scor 6-0, 2-6, 6-1. Dacă o învinge pe următoarea adeversară, tânăra cu origini românești ar putea să o întâlnească pe Simona Halep în turul trei.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 15:23

Posibil duel Răducanu - Halep, la Australian Open. Confruntarea ar putea avea loc în turul trei - Profimedia

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17, s-a calificat în turul al doilea al Australian Open. Sportiva de 19 ani a învins-o, marţi, cu scorul de 6-0, 2-6, 6-1, pe americanca Sloane Stehens, locul 67 WTA, după un meci de o oră şi 45 de minute.

Răducanu a început furtunos meciul şi a câştigat primul set în 17 minute, scor 6-0, cedând doar patru puncte. Stephens a fost de nerecunoscut în acest set, dar în cel de-al doilea şi-a ridicat nivelul evoluţiei şi a profitat de o dereglare a jocului adversarei şi de numeroasele greşeli neforţate ale acesteia, pentru a egala la seturi, cu 6-2, scrie news.ro. Jucătoarea născută în Canada a revenit în joc în decisiv, impunându-se clar, scor 6-1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Posibil duel Răducanu - Halep, în turul trei la Australian Open

Pe acelaşi subiect

Sloane Sephens, 28 de ani, este câştigătoare de grand slam, în 2017, la US Open, turneu la care a triumfat şi Emma Răducanu, anul trecut. Americanca mai are o finală de grand slam, în 2018, la Roland Garros, pierdută în faţa Simonei Halep.

Răducanu va evolua în manşa următoare cu Danka Kovinici din Muntenegru, locul 98 WTA. 

Dacă trece de Danka Kovinici, jucătoarea cu tată român şi mamă chineză ar putea s-o întâlnească pe pe Simona Halep, în turul al treilea.

În turul doi la Australian Open s-au mai calificat Gabriela RuseJaqueline CristianIrina Begu și Sorana Cîrstea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Posibil duel Emma Răducanu - Simona Halep, la Australian Open. Confruntarea ar putea avea loc în turul trei