Antena Meniu Search
x

Gabriela Ruse s-a calificat în turul al doilea al turneului Australian Open. Cine va fi adversara româncei

Elena-Gabriela Ruse, locul 72 în clasamanetul WTA, s-a calificat, luni, pentru prima dată în carieră în turul al doilea al unui turneu de grand slam, la Australian Open.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 15:51

Gabriela Ruse s-a calificat în turul al doilea al turneului Australian Open
Gabriela Ruse s-a calificat în turul al doilea al turneului Australian Open - Hepta
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ea a învins-o, luni, la Melbourne, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Jasmine Paolini, locul 52 WTA, după un meci care a durat 69 de minute.

În turul următor, Gabriela Ruse, în vârstă de 24 de ani va juca împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, 24 de ani, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 28.

Calficarea în turul al doilea este recompensată la primul grand slam al anului cu un premiu de 154.000 de dolari australieni (97.210 euro) şi cu 70 de puncte WTA.

Gabi Ruse este prima româncă în turul al doilea, în acest an, la Mlebourne Park. Tot luni, în prima zi a competiţiei, Jaqueline Cristian, locul 69 WTA, va evolua cu Greet Minnen din Belgia, locul 84 WTA.

Irina Bara, locul 34 WTA, a prins tabloul principal al Australian Open ca lucky loser după retragerea jucătoarei tunisiene Ons Jabeur, locul 10 WTA, din cauza unei accidentări la spate, dar românca a părăsit competiţia în primul tur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » Gabriela Ruse s-a calificat în turul al doilea al turneului Australian Open. Cine va fi adversara româncei