Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Presa din Belgia, mesaj tranșant imediat după golul cu România, cel mai rapid din istoria țării lor: "Două minute au fost suficiente"

EURO 2024. Belgia a câştigat primul său meci la EURO 2024, scor 2-0. Primul gol a fost marcat după doar 73 de secunde, iar reacțiile din presa belgiană nu au încetat să apară.

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 07:35

Mesajul tranșant al presei din Belgia, imediat după golul cu România, cel mai rapid din istoria țării lor
Mesajul tranșant al presei din Belgia, imediat după golul cu România, cel mai rapid din istoria țării lor - Profimedia

România a fost învinsă, sâmbătă seara, de echipa națională a Belgiei, în runda a doua, a Grupei E, de la Campionatul European din Germania. Diavolii roșii s-au impus cu 2-0, prin golurile lui Tielemans și De Bruyne. Soarta calificării României în optimi se decide în meciul cu Slovacia.

Reacția presei din Belgia după victoria cu România

Primul gol a fost marcat după doar 73 de secunde, după o acțiune ofensivă a Belgiei, Lukaku reușind să se descurce în careul României și să trimită o pasă la marginea careului, de unde Tielemans a șutat imparabil pentru Niță.

Articolul continuă după reclamă

Presa din belgia nu a trecut cu vedere cel mai rapit gol din istoria Belgiei într-un turneu major (Euro și Cupa Mondială).

"Două minute au fost suficiente pentru ca Red Devils să preia conducerea împotriva României sâmbătă aceasta datorită lui Youri Tielemans. Cu spatele la poartă, Romelu Lukaku îi pasează lui Tielemans care se află chiar în afara careului. Stabilit pentru acest meci, mijlocașul nu a ezitat nicio secundă înainte de a declanșa un șut care să scuture plasele. Este 1-0 după două minute de joc. Acest gol, marcat exact după 73 de secunde, este cel mai rapid gol din istoria Belgiei într-un turneu major (Euro și Cupa Mondială)", a scris SudInfo Sport

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Sport » Presa din Belgia, mesaj tranșant imediat după golul cu România, cel mai rapid din istoria țării lor: "Două minute au fost suficiente"