Antena Meniu Search
x

Rafael Nadal ȘOCHEAZĂ, după ce i s-a cerut să comenteze faptul că Simona Halep este noul număr 1 mondial: "Tot Muguruza e mai bună"

Tenismanul Rafael Nadal a evitat să comenteze faptul că Garbine Muguruza este detronată de pe primul loc de Simona Halep în clasamentul WTA...

Rafael Nadal ȘOCHEAZĂ, după ce i s-a cerut să comenteze faptul că Simona Halep este noul număr 1 mondial: "Tot Muguruza are cel mai mare potențial"

Tenismanul Rafael Nadal a evitat să comenteze faptul că Garbine Muguruza este detronată de pe primul loc de Simona Halep în clasamentul WTA, însă a precizat că sportiva spaniolă are cel mai mare potential pentru a câştiga Turneul Campioanelor.

"Va juca la Turneul Campioanelor, are cel mai mare potenţial pentru a-l câştiga şi sper că acest lucru se va întâmpla”, a spus Nadal.

Simona Halep va urca începând de luni, pentru prima dată în carieră, pe locul 1 WTA, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open. Halep devine prima româncă lider mondial în tenis, al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974, şi a 25-a jucătoare care urcă pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei, de la introducerea clasamentului computerizat în 1975.

Turneul Campioanelor, finala sezonului, va fi găzduit de Singapore în perioada 22-29 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Rafael Nadal ȘOCHEAZĂ, după ce i s-a cerut să comenteze faptul că Simona Halep este noul număr 1 mondial: "Tot Muguruza e mai bună"