Antena Meniu Search
x

Reghecampf este FOC şi PARĂ înainte de duelul cu City. “Mi se pare deplasat! Noi ne chinuim, iar alţii primesc asta pe tavă”

Steaua şi Manchester City se vor duela marţi seară în turul play-off-ului UEFA Champions League.

Steaua şi Manchester City se vor duela marţi seară în turul play-off-ului UEFA Champions League.

Manchester City va susţine două antrenamente pe Stadionul Ghencea, marţi şi miercuri dimineaţă. Englezii au cerut şi au primit acceptul celor de la CSA pentru a folosi stadionul, spre nemulţumirea lui Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei a comentat situaţia şi s-a declarat nemulţumirea faţă de decizia CSA.

“Nu prețuim ceea ce avem. Dăm lucrurile de preț unor străini. Mi se pare incredibil! E normal să fim deschiși şi să ajutăm echipele străine care vin aici.

Mi se pare deplasat să nu laşi echipa ta să se antreneze și să folosească terenul respectiv, dar să permiţi asta altei echipe. Suntem indignați și mâhniți că nu putem folosi baza celor de la CSA Steaua. Nici nu are rost să mai discutăm.

Gândiți-vă că ne deplasăm zilnic la Domnești să ne antrenăm, iar o echipă din Anglia vine aici și primește totul pe tavă. Mi se pare incredibil acest lucru. Este de datoria celor de la CSA să analizeze și să se gândească la aceste situații”, a spus Reghecampf la conferinţa de presă de azi.

Meciul Steaua - Manchester City va începe la ora 21:45 și va fi în direct pe ProTV și DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Reghecampf este FOC şi PARĂ înainte de duelul cu City. “Mi se pare deplasat! Noi ne chinuim, iar alţii primesc asta pe tavă”