Antena Meniu Search
x

România îşi aşteaptă campiona! Simona Halep vine acasă, să ne facă mândri pe toţi!

Nu a câştigat şi finala de la Beijing, dar se întoarce cu ceva ce n-am avut niciodată. O româncă este regina tenisului mondial.

Vezi și

Nu a câştigat şi finala de la Beijing, dar se întoarce cu ceva ce n-am avut niciodată. O româncă este regina tenisului mondial. Reporterii Observator au stat alături de tatăl ei la meciul de ieri şi au trăit emoţii intense. Iar de la Montreal, Nadia Comăneci i-a transmis Simonei un mesaj.

A fost finalul unui meci bulversant. Cea mai bună jucătoare din lume pierde. 

Cea mai frumoasă înfrângere din carieră. 

"Nu pot fi supărată că am pierdut acest meci. Săptămâna asta a fost incredibilă pentru mine. Mâine voi fi numărul 1 în lume. E un vis împlinit", a fost mesajul Simonei de după înfrângere. 

Pe acelaşi subiect

Cu mult chin, dar şi cu zâmbetul pe buze. 

"A fost o glumă pe Internet. Numărul 1 s-a schimbat de vreo 3-4 ori în ultimele 12 luni, dar locul 2 nu se schimbă. Adică eu nu mă schimb. Nici mai sus, nici mai jos", a adăugat sportiva.

"De aici, de la Montreal, gimnastica doreşte să o felicite pe Simona Halep şi echopa ei care a ajutat-o să ajungă lider mondial. Ai făcut istorie pentru tenisul românesc alături de Ilie Năstase. felicitări şi succes în con tinuare", a fost mesajul Nadiei Comăneci. 

"Vreau să o felicit pe Simona pentru această reuşită, să devină Numărul 1 din lume. Tot anul ai avut un parcurs bun şi-l meriţi, cu siguranţă", a felicitat-o şi câştigătoarea Turneului de la Beijing, Carolina Garcia.

Acasă, la Constanţa, toată lumea mai voia o victorie. N-a venit, dar nici nu mai contează. 

"Asta înseamnă lipsa de concentrare după o victorie aşa mare. A fost clar ghinion. A pierdut foarte multe mingi pe care Simona nu le ratează", a spus tatăl Simonei, Stere Halep.

Participarea la turneul de la Beijing i-a adus Simonei 500.000 de dolari. În conturi are deja 20 de milioane. Dar premiul cel mare e altul. Oficial, Halep este numărul 1. Astăzi face schimb de locuri cu Garbine Muguruza.

Cu antrenori celebri alături de ea, Simona mai are un atu. Pe care nicio adversară nu-l are. 

Numărul 1 mondial a primit felicitări de la o altă campioană a noastră - Nadia Comâneci. Dar şi de la antrenorul care n-a venit cu ea la beijing. 

Sunt însă obstacole şi limite acasă, în România. O ţară care îi are pe Horia Tecău şi pe Simona Halep, dar care nu poate organiza un turneu de tenis. 

Arenele BNR - singurul loc unde s-ar putea face asta, sunt în paragină. Banca Naţională vrea să le pentru 35 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » România îşi aşteaptă campiona! Simona Halep vine acasă, să ne facă mândri pe toţi!