Antena Meniu Search
x

România - Liechstenstein, din preliminariile Euro 2019 pentru tineret. Biletele se vând cu 10 lei

Reprezentativa Under 21 a României Liechtenstein în ultimul meci din preliminariile pentru Euro 2019, la 16 octombrie, la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană.

Reprezentativa Under 21 a României, meci cu  Liechtenstein pentru Euro 2019
Reprezentativa Under 21 a României va întâlni Liechtenstein, în ultimul meci din preliminariile pentru Euro 2019, la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”. - SportPictures via Hepta

Reprezentativa Under 21 a României Liechtenstein în ultimul meci din preliminariile pentru Euro 2019, la 16 octombrie, la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană. Biletele pentru meci sunt disponibile online şi costă 10 lei.

Biletele sunt disponibile online începând de luni, 1 octombrie, pe site-ul bilete.frf.ro . Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, iar acestea vor fi nominale. Preţul unui bilet este 10 lei, intrare generală.

Tichetele sunt disponibile numai prin opţiunea Print-at-home, prin care suporterii îşi pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail.

Marţi, 16 octombrie, în ziua meciului, biletele vor fi puse în vânzare şi la casieriile de la stadion. Programul caselor de bilete este: 12:00 – 21:00.

Naţionala U21 a României este neînvinsă până acum şi mai are nevoie de 4 puncte în ultime două jocuri, cu Ţara Galilor, la Cluj-Napoca, şi cu Liechtenstein, la Ploieşti, pentru a fi sigură de locul întâi.

Cele 9 câştigătoare de grupe merg direct la Euro 2019, în timp ce 4 din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » România - Liechstenstein, din preliminariile Euro 2019 pentru tineret. Biletele se vând cu 10 lei