Antena Meniu Search
x

Ce salariu încasează Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, la CSM Bucureşti

Ce salariu încasează Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, la CSM Bucureşti a devenit, brusc, o problemă naţională intens dezbătută.

Ce salariu încasează Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, la CSM Bucureşti a devenit, brusc, o problemă naţională intens dezbătută.

Desemnată, în premieră mondială, de trei ori drept cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu a decis să vină să joace acasă, la CSM Bucureşti, în baza unui contract.

Venită la Bucureşti în luna aprilie a anului trecut cu obiectivul declarat de a câştiga Liga Campionilor cu o echipă românească, Cristina Neagu încasează 101.649 de lei în fiecare lună, echivalentul a 22.000 de euro, anunţă site-ul tolo.ro.

Prin comparaţie, Neagu câştiga aproximativ 15.000 de euro pe lună la Buducnost Podgorica, echipa de la care a venit la CSM Bucureşti, iar în acest moment este cea mai bine plătită jucătoare a lumii, peste Nora Mork (240.000 de euro pe an la Gyor) şi Alexandra Lacrabere (205.000 de euro pe an la Vardas Skopje).

Pe acelaşi subiect
 

În plus, CSM Bucureşti a transferat-o şi pe Andrea Lekici, căpitanul naţionalei Serbiei pe un salariu de peste 205.000 de euro pe an.

Ce salariu încasează Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, la CSM Bucureşti

Salariul Cristinei Neagu, subiect de interes pentru hateri

După ce salariul Cristinei Neagu a fost făcut public, cea mai bună handbalistă a lumii a devenit în scurt timp ţinta unei campanii de bullying pe reţelele sociale.

Cristina Neagu a fost acuzată de hateri că nu îşi merită banii şi că suma pe care Primăria Bucureşti i-o plăteşte în fiecare lună ar fi putut fi cheluită în alt mod.

Totuşi, majoritatea oamenilor i-au luat apărarea sportivei şi i-au mulţumit că a ales să joace în România.

Ca o comparaţie, în Liga I, vedetele FCSB primesc maxim 20.000 de euro. Suma este încasată de fotbalişti precum Constantin Budescu, Denis Alibec, Filipe Teixeira şi Valerică Găman.

Cel mai bine plătit fotbalist din Liga I, Ibrahima Balde de la CFR Cluj, încasează 30.000 de euro în fiecare lună.

În Liga 1, Gigi Becali le oferă 20.000 de euro vedetelor Constantin Budescu, Denis Alibec, Filipe Teixeira şi Valerică Găman, Ciprian Deac primeşte de la CFR Cluj aceeaşi sumă, iar liderul salariilor este un alt clujean, atacantul Ibrahima Balde, care încasează 30.000 de euro în fiecare lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Ce salariu încasează Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, la CSM Bucureşti