Antena Meniu Search
x

Simona Halep revine pe locul 1 WTA! Wozniaki a fost eliminată la Doha

Simona Halep va redeveni numărul 1 mondial, la 26 februarie, după ce Caroline Wozniacki a fost eliminată în semifinalele Qatar Open, scrie News.ro

Simona Halep redevine numărul 1 mondial WTA - Hepta

Simona Halep va redeveni numărul 1 mondial, la 26 februarie, după ce Caroline Wozniacki a fost eliminată în semifinalele Qatar Open, scrie News.ro

Jucătoarea cehă Petra Kvitova (Cehia), locul 21 WTA şi cap de serie numărul 16, a învins-o, pe daneza Caroline Wozniacki, locul I WTA, şi s-a calificat în finala turneului de la Doha. I-a deschis astfel calea Simonei Halep de a urca din nou pe poziția 1 a tenisului mondial feminin.

Chiar dacă a pierdut în semifinale, Wozniacki se va menţine pe prima poziţie mondială, în ierarhia ce va fi publicată luni, cu 8.010 puncte WTA.

În acest clasament, Halep, care s-a retras din semifinalele de la Doha, din cauza unei accidentări, va avea 7.965 de puncte, rămânând pe 2.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Principalele momente ale meciului Kvitova - Wozniacki, de la Doha | Sursa: Youtube

Însă daneza va pierde săptămâna viitoare punctele aferente finalei de la Dubai, 585, disputată anul trecut, când turneul din Emiratele Arabe United era de categorie Premier 5.

În aceste condiţii, Simona Halep va începe la 26 februarie a 17-a săptămână ca lider WTA. Ea a urcat pe această poziţie la 9 octombrie 2017 şi a părăsit-o la 29 ianuarie, după ce a pierdut finala Australian Open, în faţa Carolinei Wozniacki.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Simona Halep revine pe locul 1 WTA! Wozniaki a fost eliminată la Doha