Antena Meniu Search
x

Sezonul marilor retrageri din tenis. Mesajul Serenei Williams pentru Roger Federer: "Căile noastre au fost mereu asemănătoare"

După Serena Williams, şi Roger Federer se retrage din tenis. Cu o carieră de peste 24 de ani, sportivul de 41 de ani pleacă din tenis cu o moştenire greu de egalat: 103 titluri ATP, cu care e pe locul 2 într-un clasament al tuturor timpurilor. Roger Federer deține şi recordul de titluri la Wimbledon, respectiv 8. În urma anunţului, mai mulţi sportivi au reacţionat, inclusiv Rafael Nadal şi Serena Williams, care i-a transmis lui Federer un mesaj: "Bine ai venit în clubul retraşilor!"

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 09:28

Serena Williams şi Roger Federer
Serena Williams şi Roger Federer - Profimedia

Americanca Serena Williams a scris, într-un mesaj adresat lui Roger Federer, că elveţianul a inspirat milioane de oameni, printre care se numără şi ea, şi că abia aşteaptă să vadă ce îi rezervă viitorul fostului lider ATP. Ea i-a urat lui Federer bun venit “în clubul retraşilor”.

Mesajul Serenei Williams pentru Federer, care şi-a anunţat retragerea din tenis

“Am vrut să găsesc modalitatea perfectă de a spune asta, când tu ai pus capăt acestui joc într-un mod atât de elocvent – perfect, aşa cum este cariera ta. Întotdeauna te-am admirat. Căile noastre au fost mereu asemănătoare. Ai inspirat nenumărate milioane de oameni – inclusiv pe mine – şi nu vom uita niciodată. Te aplaud şi aştept cu nerăbdare tot ce vei face în viitor. Bine ai venit în clubul retraşilor. Şi mulţumesc pentru că eşti tu, Roger Federer”, a scris Serena Williams pe Instagram, potrivit news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În vârstă de 41 de ani, Roger Federer a anunţat joi că se va retrage din circuituul ATP după ce va participa săptămâna viitoare la Laver Cup, la Londra. Anunţul a venit la doar câteva zile după ce şi Serena Williams, o altă legendă a tenisului, s-a retras din activitatea sportivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Sezonul marilor retrageri din tenis. Mesajul Serenei Williams pentru Roger Federer: "Căile noastre au fost mereu asemănătoare"