Antena Meniu Search
x

Vești bune pentru Simona Halep! Românca se simte bine și luni va pleca spre Doha

Jucătoarea Simona Halep se simte bine după accidentarea la gleznă, suferită la Melbourne, și luni va pleca la Doha.

Jucătoarea Simona Halep se simte bine după accidentarea la gleznă, suferită la Melbourne, și luni va pleca la Doha.

Medicul Ştefan Irimia, care a consultat-o pe Simona Halep la Cluj-Napoca, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că jucătoarea de pe locul 2 WTA se simte mult mai bine şi urmează să mai facă un RMN, după care va pleca, luni, la Doha.

"Simona se simte mult mai bine. Aseară s-a antrenat şi cel mai important este că nu simte nicio durere. În urmă cu foarte puţin timp a plecat deja spre Bucureşti, iar mâine va mai face un RMN la Bucureşti şi mi-l va trimite şi mie ca să vedem rezultatul exact înaintea plecării la Doha. Se simte bine, iar luni va pleca spre Doha", a spus Irimia.

Simona Halep a asistat, sâmbătă, la primele două meciuri ale întâlnirii de Fed Cup dintre România şi Canada, câştigate de Sorana Cîrstea şi Irina Begu în faţa jucătarelor Carol Zhao şi Bianca Andreescu.

Halep are șansa de a redeveni numărul unu mondial

Ultimele calcule ale specialiştilor spun că revenirea Simonei Halep pe locul 1 mondial nu mai este decât o chestiune de timp, o formalitate.

Jucătoarea din Constanţa va fi din nou în vârful ierarhiei tenisului mondial feminin, după ce actualul lider, Caroline Wozniacki, a decis să nu se înscrie la turneul Premier de la Dubai.

Simona Halep, care se află la 349 de puncte în spatele lui Wozniacki, nu şi-a anunţat nici ea participarea la Dubai, dar are un avantaj. Până atunci, mai este de disputat turneul de la Doha (12-18 februarie), unde daneza are de apărat 585 de puncte. 

În clasamentul live, constănţeanca îşi va devansa rivala încă din prima zi a turneului, Wozniacki fiind obligată să ajungă în finală pentru a nu fi pe minus, scrie prosport.ro. 

Practic, Simona Halep îşi permite chiar şi un rezultat mai slab decât Caroline la Doha pentru a fi sigură de revenirea pe locul 1, care s-ar produce inevitabil în timpul turneului de la Dubai.

Wozniacki a învins-o pe Simona Halep în finala de la Australian Open, scor 7-6, 3-6, 6-4. 

Daneza ar putea să ceară un wild card la Dubai, însă, spun specialiştii, acest lucru este foarte puţin probabil, ţinând cont că liderul WTA nu mai dispune de suficiente resurse fizice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Vești bune pentru Simona Halep! Românca se simte bine și luni va pleca spre Doha