Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gestul făcut de Simona Halep la finalul meciului cu Angelique Kerber, la Roland Garros, a devenit viral pe rețelele de socializare

Gest inedit făcut de Simona Halep după ce s-a calificat pentru a treia oară în semifinalele turneului de la Roland Garros, după un meci greu cu germana Angelique Kerber, locul 12 WTA.

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 18:19

Gest inedit făcut de Simona Halep după ce s-a calificat pentru a treia oară în semifinalele turneului de la Roland Garros, după un meci greu cu germana Angelique Kerber, locul 12 WTA.

Românca a trecut, cu scorul de 6-7 (2), 6-3, 6-2, pe jucătoarea germană, după o înfruntare de anduranţă, cu multă risipă de energie şi lovituri spectaculoase.

La finalul celor două ore și 15 minute de joc, românca și-a dus un deget la tâmplă, într-un gest care semnifică faptul că se simte puternică din punct de vedere psihic.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Momentul a devenit viral pe Internet, fiind distribuit pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În semifinală, a şasea din carieră la un Grand Slam, a treia la Roland Garros, Simona Halep va juca împotriva spaniolei Garbine Muguruza, locul 3 WTA, atât pentru calificarea în ultimul act al French Open, cât şi pentru locul I WTA.

Jucătoarea care se va impune în această întâlnire va fi, luni, numărul 1 mondial.

Simona Halep a fost de două ori finalistă pe zgura pariziană, în 2014 şi 2017.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Sport » Gestul făcut de Simona Halep la finalul meciului cu Angelique Kerber, la Roland Garros, a devenit viral pe rețelele de socializare