Antena Meniu Search
x

Soţia lui Schumacher încearcă să-l trezească pe Michael cu poveşti!

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher nu s-a îmbunătăţit, deşi doctorii fac eforturi mari să-l trezească din coma indusă.

Pentru a grăbi procesul de trezire, soţia fostului mare pilot de Formula 1, Corinna (44 de ani), petrece ore întregi pe zi la căpătâiul lui Schumacher. 

Aceasta îi vorbeşte neîncetat şi îi povesteşte întâmplări din viaţa familiei pentru a-l stimula pe Michael Schumacher să se trezească din comă! 

Din păcate, până acum, deşi Corinna vorbeşte cu soţul ei ore întregi, Michael nu a reacţionat în nici un fel. 

Şi fratele lui Michael, Ralf Schumacher, dar şi Ross Brawn şi Jean Todt, prieteni buni ai pilotului, merg la spital şi vorbesc ore întregi cu pilotul pentru ca acesta să îşi poată reveni.

"Suntem siguri că vocile familiare, cele mai dragi din viaţa lui Michael Schumacher, cum ar fi cele ale membrilor familiei, dar şi ale prietenilor săi apropiaţi, prezintă un efect calmant. Vocile îi oferă un sentiment de siguranţă şi îl pot ajuta să îşi revină", a explicat neurochirurgul Heinzepter Moecke. 

Schumacher se află în spitalul din Grenoble din 29 decembrie, când a căzut la schi şi s-a lovit puternic la cap de o stâncă. 

foto: hepta.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Soţia lui Schumacher încearcă să-l trezească pe Michael cu poveşti!