Antena Meniu Search
x

Steaua, egal cu Villarreal, scor 1-1, la capătul unui meci bun al roș-albaștrilor. Trupa lui Reghe e ultima în grupă

Steaua și Villarreal au terminat la egalitate în cea de-a doua etapă din Grupa L din Europa League, scor 1-1.

Steaua și Villarreal au terminat la egalitate în cea de-a doua etapă din Grupa L din Europa League, scor 1-1.

Spaniolii au deschis scorul în minutul 9 prin Borre, care a recuperat o minge din fața lui Toșca și a trimis printre picioarele lui Niță.

Tamaș a fost primul care a reacționat din tabăra Stelei, dar șutul său s-a dus peste poarta lui Fernandez.

Roș-albaștrii au egalat în minutul 20 prin Sulley Muniru, care a profitat de o eroare a portarului spaniolilor. De Amorim a centrat din partea dreaptă, Fernandez a scăpat mingea din mâini și Muniru a fost atent, reușind să împingă balonul în poartă.

Imediat după revenirea de la cabine, William de Amorim a șutat puternic de la 20 de metri și mingea a lovit bara transversală, bifând astfel cea mai importantă ocazie a meciului. Trei minute mai târziu, același jucător a trimis mingea în brațul lui Rukavina în careul de 16 metri, dar arbitrul n-a vrut să acorde decât corner.

După 65 de minute de joc, Steaua și-a mai trecut în cont o ocazie prin Momcilovici, dar lovitura sa cu capul din interiorul careului de 16 metri s-a dus puțin pe lângă poartă.

De altfel, spaniolii n-au mai contat în atac în repriza secundă, dar nici Steaua n-a pus în mare pericol buturile lui Fernandez.

În celălalt meci al grupei, FC Zurich s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în fața lui Osmanlispor. Raul Rusescu a fost titular pentru turci și a jucat până în minutul 72, când a fost schimbat cu Diabate.

sursa: gsp.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Steaua, egal cu Villarreal, scor 1-1, la capătul unui meci bun al roș-albaștrilor. Trupa lui Reghe e ultima în grupă