Antena Meniu Search
x

Curs valutar

TRAGEDIE în lumea boxului: Un pugilist de doar 25 de ani a MURIT la o zi după meci. “Sunt pur şi simplu la pământ. Copilul meu şi-a pierdut tatăl” (VIDEO)

Pugilistul scoţian Mike Towell, în vârstă de 25 de ani, a murit la spital, la o zi după ce fusese grav rănit în timpul unei gale de box disputată în oraşul scoţian Glasgow, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 01.10.2016 , 10:58

Pugilistul scoţian Mike Towell, în vârstă de 25 de ani, a murit la spital, la o zi după ce fusese grav rănit în timpul unei gale de box disputată în oraşul scoţian Glasgow, potrivit Mediafax.

Towell a fost învins prin knock-out, de către Dale Evans, în cadrul unei gale ce a fost găzduită de un hotel din Glasgow, joi seară, şi imediat a fost transportat la spital.

Rănit foarte grav, sportivul scoţian nu a rezistat decât 24 de ore şi conform medicilor scoţieni a decedat din cauza loviturilor puternice primite în timpul meciului, vineri noapte în jurul orei 23.00.

Articolul continuă după reclamă

"Sunt pur şi simplu la pământ, după ce cel mai bun prieten al meu a pierdut lupta şi a încetat din viaţă. Michael s-a plâns în ultimele săptămâni de dureri puternice de cap, dar noi toţi le-am pus pe seama unor migrene. Loviturile primite în timpul meciului de joi nu au făcut altceva decât să-i grăbească moartea. Au fost cele mai lungi 24 de ore din viaţa mea. Copilul meu şi-a pierdut tatăl, dar este mândru de tot ce a reuşit tatăl lui de-a lungul vieţii.” a scris Chloe Ross, iubita sportivului, pe Facebook.

Towell a fost trimis la podea încă din prima rundă a meciului cu Dale Evans, însă a reuşit să se ridice şi să continue meciul. Arbitrul Victor Loughlin a fost însă nevoit să oprească întâlnirea dintre cei doi în runda a cincea, când Towell a fost din nou trimis la podea de adversarul său. Medicii au intervenit imediat şi l-au ajutat pe Towell să respire cu ajutorul aparatelor, până când acesta a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital.

Mike Towell era neînvins de-a lungul carierei sale la profesionişti. Din 12 partide, câştigase 11, un meci terminându-se la egalitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Sport » TRAGEDIE în lumea boxului: Un pugilist de doar 25 de ani a MURIT la o zi după meci. “Sunt pur şi simplu la pământ. Copilul meu şi-a pierdut tatăl” (VIDEO)